DT_900x600_I_HF23.jpg

 

Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μαΐου, Αποθήκη Γ', Λιμάνι

Whats yours?

Το Hobby Festival, το μοναδικό event για όλες τις ερασιτεχνικές ασχολίες και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο, έρχεται στη Θεσσαλονίκη με πολλή δράση και διασκέδαση το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαΐου στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Έπειτα από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις στην πόλη της Αθήνας, το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα πραγματοποιεί για πρώτη φορά το Hobby Festival στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να ταράξει τα ήρεμα νερά του Θερμαϊκού!

Το διήμερο του Hobby Festival, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να περάσουν υπέροχα, να ανακαλύψουν και να υιοθετήσουν νέες ερασιτεχνικές ασχολίες για διασκέδαση στον ελεύθερο χρόνο, αλλά και για την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων τους.

Περιλαμβάνει έκθεση με ποικιλία από χόμπι, ιδέες, προτάσεις ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δοκιμάσουν βιωματικά κάθε είδους χόμπι, το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα καλό ξεκίνημα και για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους επισκέπτες, όπως kickboxing, airsoft (αεροσφαίριση), κωπηλασία, σκι, γκράφιτι, kart, escape room, photo shooting, μπριτζ, μοντελισμός, σκραμπλ, σκάκι, ξυλογλυπτική, μουσική, dj, κόμικς, προσομοιωτής πτήσης, ζωγραφική, υγρό γυαλί, κόσμημα, κηπουρική, κολύμβηση, vintage clothing.

Ταυτόχρονα, στην κεντρική αρένα του showtime θα γίνεται επίδειξη διάφορων χόμπι με διαδραστικό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Συμμετέχουν μη φονικά χόμπι, που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και στην προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και στην καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, καθώς και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.

Στον εξωτερικό χώρο μπάντες θα παίζουν live μουσική όλο το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαΐου, ενώ δεν θα λείπει το street food, όπως και πολλές κληρώσεις δώρων.

Απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα ανθρώπων από όλο το φάσμα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας: επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, άτομα κάθε ηλικίας που διαθέτουν περίσσευμα φαντασίας, επινοητικότητας και όρεξης για κάτι διαφορετικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το http://hobbyfestival.gr/.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                                                            

Food & Drink Partners: 22 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ASIAN HOUSE, SKNIPA, SALONIKIA BEER, THE VANNERS, KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Χορηγοί Επικοινωνίας: PLUS RADIO 102.6, STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, KARFITSA, RADIO MORE.GR, BEATER.GR, FITNESS MOTIVATION HELLAS, ENALLAKTIKOS.GR, NEOPOLIS, STARTUPPER, EMEA.GR, LIGHT RADIO NET, PINK.GR, STENT, STENTORAS.GR, SETTLE.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:


Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 210 9730280 (εσωτ. 219), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn