_YOUR_TIME_OF_POWER_2023_skywalker_900__600_px.png

 

Για δεύτερη χρονιά, η πρωτοποριακή εθελοντική πρωτοβουλία «Your time of power» (YOURTOP) ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που ζητούν υποστήριξη και καθοδήγηση για να αναπτύξουν την αυτογνωσία τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Είμαστε μια ομάδα είκοσι (20) εθελοντών επαγγελματιών coaches και coach ηγετών, οι οποίοι ενώνουμε για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις μας με στόχο τη σύνδεση και ενδυνάμωση των Ελλήνων παγκοσμίως μέσω της επιστήμης και τέχνης του coaching.

Αποστολή μας είναι να καταρρίψουμε τις αποστάσεις, να αισθανθούμε κοντά, να μοιραστούμε ανησυχίες και προβληματισμούς και να προσφέρουμε υποστήριξη σε όλους όσοι επιθυμούν να βιώσουν την ισχυρή εμπειρία των διαδικτυακών συνεδριών coaching.

Με στοχευμένες ερωτήσεις, θα ακούσουμε και θα υποστηρίξουμε τους συμπατριώτες μας στις προσωπικές τους αναζητήσεις και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Your time of power 2023: Χρονοδιάγραμμα δράσης

  • 1-30 Απριλίου 2023: Διεξαγωγή έρευνας με σκοπό τη δημιουργία στοχευμένης coaching προσέγγισης για την ενίσχυση της ενσωμάτωσης (integration) με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών που διαμένουν στο εξωτερικό και έμπειρων διαπιστευμένων coaches καθώς και την εκπαίδευση των εθελοντών coaches
  • 8-28 Μαΐου 2023: Ο Μάιος, με έναρξη τη «Διεθνή Εβδομάδα Coaching», μεταμορφώνεται σε πηγή εμπνεύσεων και επιτυχίας με τη διεξαγωγή coaching συνεδριών.

Το εθελοντικό έργο «Your time of power» («Η ώρα της δύναμής σου») είναι ο καρπός του πάθους της κοινότητας των VIP Coaches και Coach Ηγετών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με ενθουσιασμό, συνδυάζουμε τα κοινά μας οράματα και στόχους για πρόοδο, ευτυχία, προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Ακολουθούμε τα όνειρά μας, ξεπερνάμε τα εμπόδια και δημιουργούμε θετική αλλαγή, ανεξαρτήτως τόπου και καταγωγής.

Η κοινότητά μας απαρτίζεται από σπουδαστές, αποφοίτους και καθηγητές του διαπιστευμένου από την International Coaching Federation-ICF προγράμματος «Coaching δεξιότητες και εργαλεία στην πράξη».

Το «Your time of power» γιορτάζει τέσσερα χρόνια επιτυχημένης δράσης! Η αρχή έγινε το 2020, κατά τη «Διεθνή Εβδομάδα Coaching», όπου στηρίξαμε τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας που αγωνίζονταν. Εκείνη τη χρονιά, παρείχαμε δωρεάν συνεδρίες coaching στους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της υγείας, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της πανδημίας. Το 2021 στραφήκαμε προς τους εκπαιδευτικούς των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, ενώ το 2022 προσανατολιστήκαμε προς τους Έλληνες εξωτερικού, κίνηση που αποτέλεσε την αφετηρία ενός κύματος αλληλεγγύης που συνεχίζεται και φέτος, το 2023, για τη δημιουργία μιας ακόμα γέφυρας των απανταχού Ελλήνων.

Πρόσκληση προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που ζουν με πάθος στο εξωτερικό

Σας καλωσορίζουμε στις δωρεάν coaching συνεδρίες που είναι προσαρμοσμένες ειδικά στους Έλληνες που έζησαν, ζουν ή θέλουν να ζήσουν στο εξωτερικό και αναζητούν τρόπους να προσαρμοστούν επιτυχώς στις προκλήσεις.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπίζει κανείς δυσκολίες, όπως η γλώσσα (60%), η αναζήτηση εργασίας (50%) και η ενσωμάτωση (integration) στον πολιτισμό της νέας χώρας (40%). Αν ανήκεις σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος:

  1. Έλληνας/ίδα με κατοικία εκτός Ελλάδας
  2. Έλληνας/ίδα που πρόσφατα επέστρεψες στην Ελλάδα
  3. Έλληνας/ίδα που σκοπεύεις να ζήσεις εκτός Ελλάδας

Συμπληρώνοντας τη φόρμα που έχουμε ετοιμάσει για εσένα, θα ανοίξεις την πόρτα σε πολύτιμες coaching συνεδρίες με ειδικούς στην ενσωμάτωση (integration), οι οποίοι θα σου παραδώσουν τα κλειδιά για να αντιμετωπίσεις τις νέες προκλήσεις και να προσαρμοστείς επιτυχώς στη ζωή σου στο εξωτερικό.

Άδραξε αυτή την ευκαιρία να επενδύσεις στον εαυτό σου και να κατακτήσεις τις προκλήσεις που συνοδεύουν την αλλαγή χώρας. Εμπιστεύσου την εμπειρία των ειδικών για να ανακαλύψεις τις δυνατότητες που κρύβονται μέσα σου. Μέσα από τις coaching συνεδρίες, θα ανακαλύψεις τα κατάλληλα εργαλεία για να πετύχεις τους στόχους σου και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που προσφέρει η ζωή στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις άλλο!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ξεκίνα το μαγευτικό ταξίδι προς την επιτυχία!

https://bit.ly/PARTICIPATE-YTOP2023

Φόρμα συμμετοχής στις δωρεάν συνεδρίες

Σας προσκαλούμε να απαντήσετε στις προαιρετικές ερωτήσεις της έρευνας για να σας γνωρίσουμε περισσότερο, να σας προετοιμάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις ατομικές coaching συνεδρίες που θα σας προσφέρουμε (2 συνεδρίες Χ 45 λεπτά η καθεμία).

Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, να επιτύχετε τους στόχους σας στην εργασία και στη ζωή σας και να απολαύσετε την ευτυχία στον τόπο που έχετε επιλέξει, μέσω της συνεργασίας με έναν αξιόπιστο coach.

Το coaching είναι μια δυναμική διαλεκτική συνεργασία που σας βοηθά να ανακαλύψετε οι ίδιοι τις λύσεις σας. Δεν είναι εκπαίδευση, ψυχοθεραπεία ή συμβουλευτική.

Πρόσκληση προς τους υποστηρικτές επικοινωνίας

Για να διαδώσουμε αυτό το σημαντικό έργο, αναζητάμε ενθουσιώδεις συνεργάτες από τα ΜΜΕ, διαδικτυακές πλατφόρμες, ελληνικούς συλλόγους με πρόσβαση σε Έλληνες/νίδες εκτός Ελλάδας και κάθε άλλο φορέα που εμπνέεται από αυτή την πρωτοβουλία και έχει τη δυνατότητα να προωθήσει τη δράση.

Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας ως υποστηρικτή επικοινωνίας

https://forms.gle/6D5djeopknk2Lfcd7

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, επικοινωνήστε με την κα. Βαρβάρα Ασημακοπούλου: +30 210 8160255, +30 6937 444 118 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αποκτήστε την ευκαιρία να συμβάλετε σε αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία!

Φόρμα συμμετοχής: https://bit.ly/PARTICIPATE-YTOP2023

Δείτε το site: https://bit.ly/SITE-YOURTOP2023

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn