clean_expo_002.jpg

 

Η CLEAN EXPO, το μοναδικό και πλέον εξειδικευμένο εκθεσιακό event στην Ελλάδα για τον επαγγελματικό καθαρισμό, έρχεται 10-12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου για να αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η CLEAN EXPO με ολιστική προσέγγιση θα αναδείξει προϊόντα, εξοπλισμό, υπηρεσίες και τεχνολογίες για επαγγελματικό καθαρισμό, απολύμανση, υγιεινή και εξυγίανση περιβάλλοντος.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες θα υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες για να τους παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα τους και σύγχρονες προτάσεις και λύσεις που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Την έκθεση θα πλαισιώσει το Cleaning Innovation Forum με ημερίδες, σεμινάρια και παρουσιάσεις που θεματικά θα αγγίξουν κυρίως τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία στα προϊόντα και στις υπηρεσίες του ευρύτερου κλάδου.

Η CLEAN EXPO 2023 θα αποτελέσει έναν τόπο δικτύωσης, ενημέρωσης και εξέλιξης.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το πιο σημαντικό event του κλάδου σας

Είσοδος δωρεάν

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση εισόδου πατώντας εδώ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn