667.jpg

 

Μετρώντας αντίστροφα για την επίσημη έναρξη του φετινού, επετειακού 100% Hotel Show, σας παρουσιάζουμε τους λόγους για τους οποίους οι ξενοδόχοι, οι villa owners και οι επαγγελματίες τουρισμού ανήκουν στο πιο δυναμικό κοινό της έκθεσης.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστικά σεζόν, και ενώ ξεκινά η προετοιμασία για την επόμενη, το 100% Hotel Show 2022 έχει σχεδιάσει μια διαφορετική, αναβαθμισμένη και «πλούσια» διοργάνωση για να ενισχύσει τον ξενοδοχειακό κλάδο σε αυτή τη διαδικασία. Καθώς οι προκλήσεις για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου -σχεδιαστικά και εμπορικά- καταλύματος είναι πολυεπίπεδες, η φετινή διοργάνωση αντίστοιχα προσφέρει πολλαπλά ερεθίσματα ώστε να καλύψει όλο το φάσμα σχεδιασμού, κατασκευής και λειτουργίας μιας μονάδας.

Τι θα δει ένας ξενοδόχος που θα επισκεφθεί την έκθεση 100% Hotel Show 2022;

 1. Ειδικό τμήμα για την ξενοδοχειακή ανάπτυξη

Με την επενδυτική δραστηριότητα στον τουριστικό κλάδο να έχει ενταθεί ιδιαίτερα και ενόψει του νέου αναπτυξιακού νόμου, το 100% Hotel Show έχει ενσωματώσει μια ειδική ενότητα με τίτλο «100% Hotel Development» παρουσιάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες για την ανάπτυξη ξενοδοχείων. Στο section «Architecture-Build-Materials», στο πρώτο μέρος της έκθεσης, οι ξενοδόχοι θα ενημερωθούν για λύσεις που αφορούν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: από τη χρηματοδότηση και τον προγραμματισμό μέχρι την αρχιτεκτονική σχεδίαση και την υλοποίηση της επένδυσης.

 2. Ειδική καμπάνια «Χτίζω-ανακαινίζω ξενοδοχείο»

Οι ξενοδόχοι θα μπορούν να λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση για αρχιτεκτονικές προτάσεις, καινοτόμα δομικά υλικά, κατασκευαστικές λύσεις και ιδέες διακόσμησης από εταιρίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, και θα βρίσκονται στην έκθεση στα sections «Architecture-Build-Materials» και «Interior & Exterior Design».

3. Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις

Καθώς οι ανάγκες των επαγγελματιών του τουρισμού δεν σταματούν με την κατασκευή της μονάδας τους, στο 100% Hotel Show θα βρουν conceptual προτάσεις για τη δημιουργία μοναδικής εμπειρίας στους επισκέπτες τους, λύσεις τεχνολογίας και digital marketing για να μπορέσουν να εκσυγχρονίσουν την επιχείρησή τους, καθώς και εταιρίες διαχείρισης καταλυμάτων για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

 4. 100% hotel workshops

Στα φετινά workshops δίνεται έμφαση στην άμεση εκπαίδευση των ξενοδόχων μέσα από στοχευμένες θεματικές, που θα τους μεταφέρουν όλες τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου του τουρισμού, θα προσφέρουν λύσεις για τις εξελισσόμενες ανάγκες τους και θα παρουσιάσουν προτάσεις για τη βέλτιστη λειτουργία της μονάδας τους. Παράλληλα, μέσα από επίκαιρα case studies, θα ανακαλύψουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με πρακτική εφαρμογή.

5. 100% Hotel Design Awards

Κάθε χρόνο, τα 100% Hotel Design Awards παρουσιάζουν πρόσφατα υλοποιημένα (ή και μη υλοποιημένα) ξενοδοχειακά έργα τα οποία ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό τους και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους ξενοδόχους που βρίσκονται στη διαδικασία σχεδιασμού ή ανακαίνισης του καταλύματός τους.  Επιπλέον, οι επαγγελματίες του τουρισμού μπορούν να παρακολουθήσουν τη λαμπερή τελετή απονομής στην οποία θα βραβευθούν τα επικρατέστερα από αυτά, συμμετέχοντας έτσι στην κορυφαία γιορτή της ελληνικής ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής.

 6. Out of the box προτάσεις σχεδιασμού

Φέτος, για πρώτη φορά, διενεργήθηκε ένας διαγωνισμός ανάδειξης αντισυμβατικών ιδεών που αφορούν ξενοδοχειακούς χώρους ή ειδικές κατασκευές. Ο διαγωνισμός με θέμα Out of the Box… In a Box περιλαμβάνει προτάσεις «εναλλακτικές» έως και αναπάντεχες, που όμως μπορούν να εμπνεύσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού και, ως εκ τούτου, να συμβάλουν στη δημιουργία μοναδικής ταυτότητας για την ξενοδοχειακή τους μονάδα.

7. On board hospitality

Ειδικό τμήμα που απευθύνεται στην εν πλω φιλοξενία αναπτύσσεται στο 100% Hotel Show, στο πλαίσιο της ειδικής ενότητας Real Luxury Hospitality που παρουσιάζεται στη φετινή διοργάνωση. Yacht designers, εταιρίες με προϊόντα και υπηρεσίες για τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό σκαφών καθώς και εταιρίες διαχείρισης σκαφών θα βρίσκονται σε ένα ξεχωριστό τμήμα της έκθεσης για να προσφέρουν ενημέρωση στους ξενοδόχους για όλο το φάσμα του yacht design & experience και για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στο συνολικό εγχώριο τουριστικό προϊόν.

8. Art & Design Gallery

Μια ακόμα καινοτομία του 100% Hotel Show 2022 είναι η ξενοδοχειακή «Art & Design Gallery», που θα λειτουργήσει εντός της έκθεσης παρουσιάζοντας προτάσεις τέχνης και design που μπορούν να ενταχθούν στο περιβάλλον ενός καταλύματος. Οι ξενοδόχοι και οι villa owners θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τα εκθέματα της «Art & Design Gallery», να «φανταστούν» τη μονάδα τους να ανεβαίνει πολλά επίπεδα, και στην αισθητική αλλά και στις βαθμολογίες που θα λάβουν από τους φιλοξενούμενούς τους.

 9. Special architect zone

Στο πρώτο τμήμα της έκθεσης, στο section «Architecture-Build-Materials», έχει σχεδιαστεί ένας ξεχωριστός χώρος που θα φιλοξενήσει αρχιτεκτονικά γραφεία, τα οποία θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απευθείας με τους ξενοδόχους και villa owners, παρουσιάζοντας oλοκληρωμένες προτάσεις ξενοδοχειακών χώρων ή προσφέροντας προσωποποιημένες ιδέες και λύσεις.

 10. Προσωπικά ραντεβού με εκθέτες

Για ακόμα μια χρονιά, το 100% Hotel Show δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες τουρισμού να επικοινωνήσουν προσωπικά με τους εκθέτες μέσω προκαθορισμένων ραντεβού ώστε να αξιοποιήσουν την επίσκεψή τους με τον πιο αποδοτικό τρόπο, πραγματοποιώντας όσες συναντήσεις επιθυμούν μέσα στον χώρο της έκθεσης σε σύντομο χρόνο.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn