Ekpaideytika_paixnidia_Agroepixeirimatikothta_Banner_900__600px.png

 

H CHALLEDU - inclusion | games | education σας προσκαλεί  στην ενημερωτική ημερίδα «Εκπαιδευτικά παιχνίδια για την Αγροεπιχειρηματικότητα», που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2022 στο καφέ Μύρτιλλο (Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, Αθήνα).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γνωρίσετε τα αποτελέσματα των Erasmus + έργων μας Agricharisma και Agro_EduGames. Πιο συγκεκριμένα θα  έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε επί τόπου εκπαιδευτικά εργαλεία-παιχνίδια με ευρύτερη θεματική την αγροεπιχειρηματικότητα. Θα παρουσιαστούν λοιπόν τα εξής:

  • Εscape rooms και
  • ψηφιακά και επιτραπέζια παιχνίδια με θεματικές εμπνευσμένες από την Αγροεπιχειρηματικότητα.

Επιπλέον, μεταξύ των υπόλοιπων αποτελεσμάτων που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:

  • Εκπαιδευτικός οδηγός: Η εκπαιδευτική επίδραση της μάθησης με βάση το παιχνίδι στην Αγροεπιχειρηματικότητα.
  • Εκπαιδευτικές ενότητες: Ο ρόλος μου σε μια (αγρο)επιχείρηση και soft skills για την Αγροεπιχειρηματικότητα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης εφόσον ζητηθούν.

Η εγγραφή στην εκδήλωση είναι απαραίτητη και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώστε συμμετοχή τώρα συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφών

Ώρα προσέλευσης: 17:00

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση επικοινωνήστε με την κα Κωνσταντίνα Ιακώβου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn