3ο-PELOPONNHSOY-banner-1200x624_GR_002.jpg

Καινοτόμες υπηρεσίες στο σύγχρονο φαρμακείο

1 & 2 Οκτωβρίου 2022

Ναύπλιο

 Fougaro Artcenter
 Ασκληπιού 98, 211 00 Ναύπλιο

Με στόχο την ενημέρωση και προετοιμασία για τις εξελίξεις του αύριο στο φαρμακείο, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει, με συνδιοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, το 3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με κεντρικό θέμα: «Καινοτόμες υπηρεσίες στο σύγχρονο φαρμακείο».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί µε φυσική παρουσία (διά ζώσης) στο πολιτιστικό κέντρο FOUGARO ART CENTER, σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, µε εύκολη πρόσβαση, δωρεάν είσοδο και parking.

Τη διοργάνωση και επικοινωνία του Συνεδρίου έχουν αναλάβει η Χαραμή ΑΕ και το PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη παρουσία τους στον χώρο των συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων που αφορούν τους επαγγελματίες υγείας.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των φαρμακοποιών και των βοηθών φαρμακείου σχετικά με νέες καινοτομίες και προσεγγίσεις, που θα αναβαθμίσουν τις προσφερόμενες προς τους ασθενείς / πελάτες υπηρεσίες, αλλά και θα αναδείξουν τον ρόλο του σύγχρονου φαρμακείου.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δορυφορικές ομιλίες εταιριών, καθώς και ειδικό σεμινάριο για τους βοηθούς φαρμακείου.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν διά ζώσης φαρμακοποιοί και βοηθοί φαρμακείων από όλη την Πελοπόννησο.


Ένα Συνέδριο για σύγχρονους επαγγελματίες στον χώρο του φαρμακείου!

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn