100_Hotel_Show_I_900x600.jpg

 

Το 100% Hotel Show, το premium εκθεσιακό γεγονός για ξενοδόχους και villa owners, προετοιμάζει τη φετινή διοργάνωσή του, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 18-21 Νοεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Εκθεσιακού Κέντρου-MEC Παιανίας.

Έχοντας συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 163.000 επισκέπτες στις προηγούμενες 9 διοργανώσεις του, το 100% Hotel Show γιορτάζει τη 10η διοργάνωσή του όχι απλώς με μια επετειακή έκδοση, αλλά παρουσιάζοντας ένα νέο, πρωτότυπο εκθεσιακό μοντέλο, που εκτός από την ενημέρωση θα έχει ως στόχο και τη βιωματική εμπειρία του επισκέπτη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν, γεγονός που έρχεται να εξελίξει την ξενοδοχειακή εκθεσιακή εμπειρία, ώστε να επαναπροσδιορίσει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ εταιριών και ξενοδόχων.

 

Τα highlights του 100% Hotel Show 2022

  • Ανασχεδιασμένη δομή της έκθεσης: Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με πολλά ανοιχτά περίπτερα (τρίφατσα και νησίδες) και κεντρικούς διαδρόμους σχεδιασμένους για να εξυπηρετούν απόλυτα την εύκολη πρόσβαση των επισκεπτών σε όλους τους εκθέτες.
  • Architect Zone: Οι αρχιτέκτονες γίνονται βασικό κομμάτι της έκθεσης, συμμετέχοντας ως εκθέτες με ειδικά σχεδιασμένα formats περιπτέρων αλλά και πραγματικές προτάσεις ξενοδοχειακών χώρων. 
  • Conceptual Ζώνες Περιπτέρων: Στην κάθε ενότητα φιλοξενούνται ειδικές ζώνες με νέο εκθεσιακό σχεδιασμό για την ευκολότερη συμμετοχή μικρών αλλά conceptual περιπτέρων με τυποποιημένη φιλοσοφία.
  • Installations: Οι εταιρίες συμμετέχουν πλέον και με πιο «ελεύθερο τρόπο» βάσει της έμπνευσης και της δημιουργικής τους διάθεσης.
  • Cutting Edge Materials: Στήνονται ειδικά sections σε όλη την έκθεση με καινοτόμα υλικά και προϊόντα που αφορούν την κατασκευή αλλά και το design των ξενοδοχείων.
  • Art & Design Gallery: Διαμορφώνεται μια νέα αίθουσα που παρουσιάζει με ειδικό curation προτάσεις art & design για ξενοδοχεία για ενίσχυση της εμπειρίας αλλά και της συνολικής εικόνας πολυτελών καταλυμάτων και βιλών.
  • 100% Proposals: Βάζοντας στο επίκεντρό της την ανάδειξη νέων εταιριών αλλά και λύσεων, η έκθεση κάνει ειδική έρευνα ανακάλυψης νέων εταιριών και λύσεων και τις παρουσιάζει με ιδιαίτερους τρόπους.

Το καινούργιο Event Space

Με τα 100% Hotel Design Awards αλλά και τα 100% Hotel Workshops να αποτελούν βασικό πυλώνα της διοργάνωσης, η ειδική αίθουσα εκδηλώσεων μεταφέρεται στο τελευταίο τμήμα της έκθεσης, φιλοξενώντας τόσο την τελετή απονομής των βραβείων όσο και τη νέα μορφή των workshops, που λαμβάνουν τη μορφή ημερίδας αφιερωμένης σε ειδικές θεματικές της ξενοδοχειακής αγοράς. Εκτός από το stage και την περιοχή των καθήμενων, ο νέος χώρος διαμορφώνεται έτσι ώστε να φιλοξενεί και παράλληλα events στο τέλος της κάθε ημέρας με στόχο την ενίσχυση του networking.

Ημέρα 1

Τελετή απονομής 100% Hotel Design Awards.

Ημέρα 2

Hotel Development Summit: Ημερίδα με παρουσίαση τάσεων αλλά και εταιριών σχετικά με τη χρηματοδότηση και την κατασκευή των ξενοδοχείων.

 

Ημέρα 3

Hotel Architecture Summit: Ημερίδα με παρουσίαση τάσεων αλλά και εταιριών σχετικά με την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό των ξενοδοχείων.

 

Ημέρα 4

Hotel Sales Summit: Ημερίδα με παρουσίαση τάσεων αλλά και εταιριών σχετικά με τις ξενοδοχειακές πωλήσεις.

Το δέκατο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 18-21 Νοεμβρίου 2022 στο MEC Παιανίας και αναμένεται να αναδειχθεί σε ένα πραγματικό εργαστήριο δοκιμής ιδεών και λύσεων, δίνοντας τη δυνατότητα τόσο σε νέους επενδυτές της ξενοδοχειακής αγοράς και αρχιτέκτονες όσο και σε ενεργούς ξενοδόχους να δουν και να δοκιμάσουν στην πράξη τις νέες προτάσεις που μπορούν άμεσα να εφαρμοστούν στα έργα τους και να οδηγηθούν σε εποικοδομητικές συνεργασίες.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn