MCF_DOC_B22.jpg

 

Tο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest διασχίζει τον Πορθμό του Ευρίπου και έρχεται στην Αθήνα. Αυτό τον Μάϊο οι βραβευμένες ταινίες της 15ης διοργάνωσης ταξιδεύουν

στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να συμμετάσχει στον σχηματισμό ενός νέου αναδυόμενου ονείρου, ενός καλύτερου κόσμου, μέσα από το ελεύθερο βλέμμα των δημιουργών ντοκιμαντέρ.

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου οι αίθουσες προβολής μετουσιώνονται σε έναν τόπο, όπου τα όνειρα και οι σκέψεις παίρνουν μορφή και υπόσταση. Εμπνευσμένοι καλλιτέχνες άλλα και νέοι δημιουργοί που αφιέρωσαν το έργο τους στις αισθητικές αναζητήσεις ενός κινηματογράφου ανήσυχου και διερευνητικού μας καλούν σε μια κινηματογραφική απόδραση πέρα από τα όρια της πραγματικότητας, μέσα από τις ιστορίες ταινιών που ξεχώρισαν για την ιδιαιτερότητα των θεμάτων και τον τρόπο καταγραφής τους.

Στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης θα λειτουργεί η έκθεση φωτογραφίας με τα πορτραίτα των δημιουργών του 15ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest.

Ο Σπύρος Κωτσιόπουλος απαθανατίζοντας την πνοή των δημιουργών μας καλεί σε ένα φωτογραφικό ταξίδι όπου εκφραστικά πορτραίτα αλλά και αυθόρμητες καταγραφές μάς δίνουν μια γεύση από τον πολυπρισματικό κόσμο του docfest.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn