12banner_900x600_GR.jpg

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος, Αττική

23 Μαΐου 2022
3η Ημέρα Συνεδρίου Φαρμακευτικής Φροντίδας
Διαδικτυακή μετάδοση

Σε μια εποχή που πανδημία έχει αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στον χώρο της υγείας, η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας πάνω σε θέματα που άπτονται της καθημερινής τους πρακτικής αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Μέσα στο πλαίσιο αυτό η διεξαγωγή της 12ης Health Expo Athens, μιας εκδήλωσης-θεσμού στον χώρο της υγείας, έρχεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με όλες τις νέες εξελίξεις, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολύτιμο ρόλο των επαγγελματιών υγείας.  

Η 12η Health Expo Athens θα διεξαχθεί διά ζώσης στις 21 και 22 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ενώ η 3η μέρα του συνεδρίου (23 Μαΐου) είναι αφιερωμένη σε μια ξεχωριστή ενότητα ομιλιών που αφορά τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς με αποκλειστικά διαδικτυακή μετάδοση.

110 διακεκριμένοι ομιλητές σε 57 ομιλίες, 4 στρογγυλά τραπέζια και 6 εργαστήρια θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα μέσα από 7 θεματικές ενότητες:

  1. Φαρμακευτική φροντίδα: Το 6ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας, με Επιστημονικό Φορέα την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της φαρμακευτικής φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο αλλά και στο ιατρείο.
  2. Management και marketing: Αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα, η ενότητα αυτή έχει ως στόχο την ανάπτυξη των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας.
  3. Σεμινάριο Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Στόχος του σεμιναρίου να αναδείξει τα «κλειδιά» για τη βελτιστοποίηση της οικονομικής διαχείρισης και διοίκησης της ομάδας στο φαρμακείο.
  4. Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΕΝΕΠΥ: Η 4η Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΕΝΕΠΥ έχει ως στόχο να παρουσιάσει στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στο ευρύτερο κοινό, προηγμένα θέματα νανοτεχνολογίας, νέες καινοτομίες, καθώς επίσης και χρήσιμα θεραπευτικά εργαλεία.
  5. Καινοτομία και τεχνολογία: Ενημέρωση σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών από τους επαγγελματίες υγείας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών-πελατών σήμερα.
  6. Δορυφορικές ομιλίες εταιριών: Οι εταιρίες του χώρου θα παρουσιάσουν νέες καινοτομίες αλλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την υγεία και την ομορφιά.
  7. Εργαστήρια: Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών τους.


Όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που θα ορίζονται από την Πολιτεία τη δεδομένη χρονική στιγμή θα εφαρμοστούν για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

 

Το μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός στον χώρο της υγείας έρχεται!

Χαραμή Α.Ε. - Λ. Βουλιαγμένης 272 Β, 173 43 Άγ. Δημήτριος, Αθήνα
Τ. 210 9843274 - F. 211 8005575 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.Charami-SA.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn