ECDMExpo2022.jpg

 

Το γεγονός της χρονιάς για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2022 (ECDM Expo SEE 2022), είναι πλέον στην τελική της ευθεία!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 14 και 15 Μαΐου 2022.

Στους εκθεσιακούς χώρους του Ζαππείου θα βρεθούν ως εκθέτες εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το ευρύτερο φάσμα του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως digital agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία e-shop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρίες ψηφιακών πληρωμών και μεταφορικές εταιρίες.

Στο κεντρικό διήμερο συνέδριο της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή δεκάδων διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό, θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα για το ηλεκτρονικό επιχειρείν στην post-Covid εποχή.

Οι ομιλητές του κεντρικού συνεδρίου, που έχουν ήδη ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, είναι οι:

  • Giuliano Cini, Brand Lead Italy & Greece, TikTok
  • Maike Jansen, Head of e-Regulations, Ecommerce Europe
  • Panagiotis Kriaris, Head of Business Development, Unzer
  • Michalis Moschos, CMO, Central and Eastern Europe, Microsoft
  • Yiannis Papadonikolakis, Sales Director, Greece, Checkout.com
  • Konstantinos Papadopoulos, Account Strategist, Google

Οι εγγραφές όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το κεντρικό διήμερο συνέδριο, αλλά και των επισκεπτών της έκθεσης, έχουν ξεκινήσει.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SEE 2022 είναι δωρεάν*. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση είναι μια δωρεάν εγγραφή, που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το κεντρικό διήμερο συνέδριο είναι 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου. Για τα μέλη του GR.EC.A προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 175 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Τέλος, για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 3 Απριλίου προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα 175 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στην τιμή του εισιτηρίου για το συνέδριο συμπεριλαμβάνονται:

  • Συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου
  • 1 διάλειμμα για καφέ κάθε ημέρα
  • Υλικό συνεδρίου (συμπεριλαμβανομένης της τσάντας συνεδρίου και στυλό, σημειωματάριο)
  • Υπηρεσία παράλληλης μετάφρασης

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για το κεντρικό συνέδριο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ.

*Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, η είσοδος στους χώρους της διοργάνωσης επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και προσφάτως νοσήσαντες. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα πιθανώς να τροποποιηθούν από τις αρμόδιες Αρχές μέχρι την ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης.

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2022

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο
Χρόνος διεξαγωγής: 14 και 15 Μαΐου 2022
Ωράριο έκθεσης: 11:00-20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn