12banner_900x600_GR.jpg

 

Έκθεση – Συνέδριο – Διαδικτυακή μετάδοση
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος Αττικής


Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες επιδημιολογικές εξελίξεις στη χώρα μας, τα αυστηρά πρωτόκολλα για τη διενέργεια των συνεδρίων που έχουν ανακοινωθεί, αλλά και την επιθυμία όλων για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης διά ζώσης, η Χαραμή ΑΕ ανακοινώνει με χαρά τη μετάθεση της 12ης Health Expo Athens στις 21-22 Μαΐου 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος Αττικής.  

Η 3η ημέρα του συνεδρίου (23 Μαΐου 2022) είναι αφιερωμένη σε μια ξεχωριστή ενότητα ομιλιών, η οποία θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί αποκλειστικά διαδικτυακά.   

Στόχοι της εκδήλωσης είναι η βελτίωση των επιστημονικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας, η ανάδειξη καινοτόμων πρακτικών και τεχνολογιών, η βελτιστοποίηση της διαχείρισης και η ενημέρωση σχετικά με επίκαιρα θέματα που αφορούν την υγεία, πάντα με τη στήριξη εταιριών που δραστηριοποιούνται μέσω της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών στον χώρο της υγείας.

Το πρόγραμμα των ομιλιών θα επικεντρωθεί σε 5 θεματικούς πυλώνες:

  1. Φαρμακευτική φροντίδα: Το 6ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας (ΕΦΕ) στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της φαρμακευτικής φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο αλλά και στο ιατρείο.
  2. Management και marketing: Αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα, η ενότητα αυτή έχει ως στόχο την ανάπτυξη των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας.
  3. Καινοτομία και τεχνολογία: Στόχος της ενότητας αυτής η ενημέρωση σχετικά με καινοτόμες πρακτικές, καθώς και χρήση της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών από τους επαγγελματίες υγείας, για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών-πελατών σήμερα.
  4. Εργαστήρια: Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες οι εταιρίες θα πραγματοποιούν ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά σεμινάρια με παράλληλες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών τους.
  5. Υγεία και ομορφιά: Για πρώτη φορά συστήνεται μια ενότητα με ενδιαφέρουσες ομιλίες, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε ό,τι αφορά θέματα ομορφιάς, καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση παθολογιών που επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση.

    Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του θεσμού Vraveia.gr, τελετή βράβευσης των Καλύτερων Προϊόντων Φαρμακείου, που θα αναδείξει το κοινό μέσω διαφανούς online ψηφοφορίας. Βραβείο θα λάβουν τα 3 καλύτερα προϊόντα από 20 κατηγορίες προϊόντων φαρμακείου στις αγορές των δερμοκαλλυντικών, των συμπληρωμάτων διατροφής και των προϊόντων υγείας.

    Όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που θα ορίζονται από την Πολιτεία θα εφαρμοστούν με τη διεξαγωγή των απαραίτητων ελέγχων, τη χρήση μάσκας και την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας θα ανακοινωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες λίγο πριν από την έναρξη του συνεδρίου.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!

charami1

                                                                         Λ. Βουλιαγμένης 272 Β - 173 43 Άγ. Δημήτριος - Αθήνα
                                                                        Τ. 210 984 3274 - F. 211 800 5575 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn