chris8.jpg
 

Η ARTENS φοράει τα γιορτινά της και προσκαλεί τους μικρούς της φίλους το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 12:00, στο χώρο της, στο κέντρο της Αθήνας (Βουκουρεστίου 40), για να τον κάνουν πιο όμορφο από ποτέ! Θέλοντας να δώσει μια νότα Χριστουγεννιάτικης χαράς, η ARTENS φέτος διοργανώνει ένα πρωινό με δραστηριότητες αφιερωμένες στα παιδιά.
Παρέα με την Αλεξάνδρα Βερύκοκου, δασκάλα του εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής για παιδιά, θα φτιάξουμε λαμπερά πολύχρωμα στολίδια, origami και κολάζ. Θα στολίσουμε το δέντρο της ARTENS, θα δούμε παιδικές χριστουγεννιάτικες ταινίες και θα παίξουμε διασκεδαστικά παιχνίδια. Σας περιμένουμε με πολλή χαρά, εκπλήξεις και δώρα!
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά 6-13 ετών.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 12:00-14:00
Είσοδος ελεύθερη
Κρατήσεις θέσεων: στο τηλέφωνο της ARTENS:  210 33 17 312
(καθημερινά 10:00 με 22:00) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βουκουρεστίου 40, Αθήνα
1ος Όροφος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.artens.gr
210 33 17 312

Κάθε παιδί μπορεί να συνοδεύεται από έναν μόνο ενήλικα. Σύμφωνα με τα τρέχοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, για την είσοδο στο χώρο της ARTENS απαιτείται α) πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους ενήλικες συνοδούς, β) αρνητικό self test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού για τα παιδιά 4-17 ετών. Παιδιά και ενήλικες πρέπει να φοράνε μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο.
Σε όλους τους χώρους της ARTENS τηρούνται τα μέτρα προστασίας από την covid-19.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn