noe18_lezadaG.jpg

 

«Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους και τους πλημμυροπαθείς-μένουμε όρθιοι»

Η«Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων» με τον τίτλο «ΕΟΣΛΜΑΥ» συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον Δήμο Ιστιαίων-Αιδηψού και με την συνεργασία της εταιρείας με την επωνυμία Ελληνική Εταιρία Αθλητιατρικών Επιστημών & Ασφαλούς Άθλησης, δύο (2) δρομικούς αγώνες με την επωνυμία «ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΣΤΟ ΠΕΥΚΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ» και τον τίτλο «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» απόστασης 5,700 χλμ και 21,5 χλμ. που θα διεξαχθούν με αφετηρία και τερματισμό το Πευκί Βορείου Ευβοίας στις 5 Δεκεμβρίου 2021. Οι ανωτέρω αγώνες γίνονται για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών οικογενειών της Βορείου Ευβοίας και προκηρύσσεται η διεξαγωγή τους για την 5η Δεκεμβρίου 2021. Θα υπάρχουν δύο αγώνες, 5,7 χιλιομέτρων  και 21,5 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα δοθεί πέριξ του αγάλματος Ποσειδώνα στο Πευκί Βορείου Ευβοίας.

Ο Αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της Γ.Γ.Α. και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Σκοπός των αγώνων είναι η ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών περιοχών της Βόρειας  Εύβοιας, καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην αδήριτη ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που αποτελεί πνεύμονα ζωής για όλους μας.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 15 ΕΥΡΩ για τον αγώνα των 21,5 χλμ και στα 10 ΕΥΡΩ για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

 

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Στους ανωτέρω αγώνες θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Ο σύνδεσμος των εγγραφών ανοίγει στις 16 Νοεμβρίου 2021 και είναι:

                

https://docs.google.com/forms/d/1Co6jACQevGGyJIbPF3lwvEZGuufzJkY4NcluOSFlANU/edit?usp=sharing

Τα χρήματα που αντιστοιχούν στον αγώνα της επιλογής σας, δηλ. για τα 21,5 χιλιόμετρα 15 € και για τα 10 χλμ 10 € θα τα καταβάλλετε, ως κατωτέρω :

Αριθμός λογαριασμού: 299497759191

IBAN: GR5470100000000299497759191

ΠΡΟΣΟΧΗ: στην αιτιολογία προς τον δικαιούχο πρέπει να αναφερθεί οπωσδήποτε: Συνδρομή συμμετοχής/ονοματεπώνυμο/5k ή 21k

Το ανωτέρω αντίτιμο καλύπτει:

  • Αριθμό συμμετοχής
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Αναμνηστικό μετάλλιο για τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν
  • Ενυδάτωση

 

Παράλληλα με τους πιο πάνω αγώνες στη Βόρειο Εύβοια δίνεται η δυνατότητα στους δρομείς που δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στο Πευκί την ανωτέρω ημερομηνία, να τρέξουν εικονικά (virtual), μέσα στο χρονικό διάστημα  που ορίζεται από τις 23 Νοεμβρίου 2021, μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2021,δηλώνοντας τη συμμετοχή του στην ανωτέρω φόρμα εγγραφής και καταβάλλοντας το αντίτιμο της συμμετοχής τους στον αγώνα της αρεσκείας τους. Σε αυτούς θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα και αναμνηστικό μετάλλιο, τα οποία θα τους απονεμηθούν μετά την αποστολή των αποτελεσμάτων σας στον σύνδεσμο για τον οποίο θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση μας.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να τηρούν απαραιτήτως τις προϋποθέσεις που περιγράφονται, στο εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο Covid-19, το οποίο αναφέρεται λεπτομερώς στην προκήρυξη μας.

 

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το όριο για τους αγώνες των 21,5 χιλιομέτρων και των 5 χιλιομέτρων, θα είναι 300 συμμετοχές ανά αγώνα.

Για την πλήρωση των ανωτέρω ορίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και επομένως οι συμμετοχές θα κλείσουν όταν συμπληρωθεί ο ανωτέρω αριθμός.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ανωτέρω περιορισμοί δεν ισχύουν για τους εικονικούς (virtual) αγώνες.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΥΚΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α) Κώστας Σάμιος Πρόεδρος ΕΟΣΛΜΑΥ και Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής: 6976-079500

Β) Παύλος Λέκκας Γ.Γ. ΕΟΣΛΜΑΥ και Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής: 6944-512088 και

Γ) Γεώργιος Μπλέτσας Αναπληρωτής Ταμίας  ΕΟΣΛΜΑΥ και Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής: 6936-840880

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn