North21Cover.jpg

 

Ανακοινώθηκε από την οργανωτική επιτροπή της eCommerce & Digital Marketing Conference North 2021 το αναλυτικό πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της έκθεσης στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, στις 6 & 7 Νοεμβρίου 2021.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό, το διήμερο συνέδριο έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό τις βέλτιστες πρακτικές από εγχώρια και διεθνή επιτυχημένα project, μοντέρνες υπηρεσίες και προϊόντα για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, καθώς και τεχνολογίες που εφαρμόζονται διεθνώς από κορυφαίες επιχειρήσεις.

Οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από κορυφαία στελέχη εταιρειών από την Ελλάδα και την Ευρώπη και να ενημερωθούν για όλες τις τάσεις και τις σύγχρονες τεχνολογίες στους τομείς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, με στόχο την καλύτερη διαδικτυακή παρουσία, την αύξηση των πωλήσεων, τις αποτελεσματικότερες παραδόσεις των εμπορευμάτων και τις πιο ευέλικτες πληρωμές.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου, το κόστος του κανονικού εισιτηρίου είναι 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες του.

Remaining Time-0:00Για τα μέλη του GR.EC.A προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:

- Συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου
- 1 διάλειμμα για καφέ κάθε μέρα
- Υλικό συνεδρίου (συμπεριλαμβανομένης της τσάντας συνεδρίου και στυλό, σημειωματάριο κ.λπ.)

Στο συνέδριο θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση των ομιλιών.

Για να δείτε την ατζέντα και για την εγγραφή στο συνέδριο, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα στο north.ecdmexpo.com.

Η είσοδος στην ECDM Conference North 2021 επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες*.

 

ECDM Conference North 2021

Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό κέντρο ″Ιωάννης Bελλίδης″, Θεσσαλονίκη.

Χρόνος διεξαγωγής: 6 & 7 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: north.ecdmexpo.com

Διοργάνωση: Verticom

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn