stkal2.jpg

 

Όλα στη ζωή είναι ρόλος. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν διάλεγες να παίξεις έναν άλλο «ρόλο» στη ζωή σου;

Φέτος η Συναισθηματική Διαλεκτική με αφορμή τους «ρόλους» θα φωτίσει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι ξεκινάει σε λίγες μέρες για να ανακαλύψουμε τη φύση των δικών μας συναισθηματικών μηχανισμών  αλλά και να κατανοήσουμε και τα συναισθήματα των άλλων μέσα από δρόμους έντεχνους, που θα μας φέρουν πιο κοντά στη χαρά της δημιουργίας και θα μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε την πνευματική νωθρότητα και τα δυσάρεστα αποτελέσματά της.

Η μέθοδος διδάσκεται με επιτυχία 18 χρόνια και αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες. Περιλαμβάνει ασκήσεις διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική παρουσία, ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας. Στόχος της είναι η σωστή διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων με βάση τους δείκτες συναισθηματικής νοημοσύνης και την αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας.

Απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό τους υλικό και τις εσωτερικές τους δυνάμεις, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, δημιουργός και εισηγητής της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης Συναισθηματική Διαλεκτική, προσκαλεί τους νέους φίλους που επιθυμούν μια πρώτη επαφή με τη μέθοδο στο  δωρεάν μάθημα γνωριμίας την Πέμπτη 23 ή την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00, στον πολυχώρο τέχνης και έκφρασης «+αίσθημα», Αθηνάς 30, μετρό Μοναστηράκι. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 6946 105520.

Αναρωτιέσαι για τα συναισθήματά σου; Η συνάντηση με την τέχνη φωτίζει!

www.synaisthimatikhdialektikh.com

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn