education-leaders-awards2021.jpg

Τα Education Leaders Awards θεσπίστηκαν το 2016, με σκοπό να αποτελέσουν «Το Πανόραµα των Βέλτιστων Πρακτικών στην Εκπαίδευση» και να αναβαθμίσουν την εκπαιδευτική εμπειρία τόσο των διδασκομένων, όσο και των διδασκόντων, αναδεικνύοντας το φάσμα των δραστηριοτήτων εκείνων που ξεχώρισαν σε κάθε βαθμίδα και από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας.

Έτσι, υποψηφιότητα υποβάλλουν και επιβραβεύονται Εκπαιδευτικές Μονάδες (όπως φορείς, επιχειρήσεις, ιδρύματα κ.λπ.) του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν στην Εκπαίδευση, αλλά και Εκπαιδευτικοί που επιτελούν εξαιρετικό έργο, με κοινωνικό αντίκτυπο πέραν του προσδοκώμενου.

education leaders awards2021 2

Η ευελιξία, η καινοτοµία και η προσαρµοστικότητα καθορίζουν τη νέα Εκπαίδευση

Ιδιαίτερα φέτος, η αναγνώριση για τις ιδέες, την εφαρµογή τους και το αποτέλεσµα της εκπαιδευτικής εµπειρίας, που αυτές προσέφεραν, έχει µεγαλύτερη αξία, καθώς το πλαίσιο εκπαίδευσης άλλαξε πλήρως, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, π. Επίτροπος Ε.Ε. και π. Υπουργός.

Βασικές Ενότητες

Ενότητα 1. Εκπαίδευση - Τηλεκπαίδευση
Ενότητα 2. Εξωστρέφεια & Συνεργασία
Ενότητα 3. ∆ιοίκηση, Οικονοµία & Εγκαταστάσεις

Πληροφορίες για τις κατηγορίες βράβευσης και τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.educationleadersawards.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn