jobday_agora_ergasias_1600x900.jpg

 

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πώς μετασχηματίζεται το νέο εργασιακό τοπίο στη μετά Covid εποχή; Ποιες νέες μορφές θα πάρουν τα επαγγέλματα που γνωρίζουμε; Ποιες είναι οι νέες δεξιότητες που απαιτούνται για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον εκάστοτε κλάδο; Ποιες είναι οι δυσκολίες της νέας τάξης πραγμάτων που έχει επιφέρει η πανδημία για τους εργαζόμενους;

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο ορισμένα από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στην online ημερίδα που διοργανώνει το skywalker.gr την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 έως 15:30  με τίτλο Online #Jobday «Αγορά εργασίας και νέες μορφές επαγγελμάτων».

Συντονιζόμαστε με μια live συνάντηση στο Facebook του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και στο site «Βγαίνουμε Μπροστά».

Το Online #Jobday «Αγορά εργασίας και νέες μορφές επαγγελμάτων» θα φιλοξενήσει εκπροσώπους από πέντε βασικές κατηγορίες επαγγελμάτων: την εκπαίδευση, το λιανικό εμπόριο, την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, την εστίαση και τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ο κάθε ομιλητής θα αναφερθεί στις διαφορετικές συνθήκες εργασίας που ισχύουν για τους εργαζόμενους στον κλάδο του σήμερα, στις νέες δεξιότητες που απαιτούνται και στις νέες αρμοδιότητες ή ακόμα και ειδικότητες που ενδέχεται να αναδειχθούν με τα δεδομένα της μετά Covid εποχής.

Παράλληλα το κοινό θα μπορεί να υποβάλει τα ερωτήματά του μέσω της σελίδας Facebook του skywalker.gr, απ’ όπου θα γίνεται και η απευθείας μετάδοση. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr (χωρίς τη δυνατότητα παρεμβάσεων).

Την ημερίδα θα συντονίσει η Χρυσάνθη Κωστάρα, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ενδυνάμωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού της Find Your Bliss Συμβουλευτική.

Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετάσχουν:

  • Φίλιππος Αντωναράς, Store People Leader, Leroy Merlin.
  • Κορίνα Λεώνη, Human Resources Manager, The Met Hotel, Όμιλος Ξενοδοχείων Χανδρής Ελλάς Α.Ε.
  • Αναστασία Ρεγγίνα, HR Manager, Food Plus, KFC.
  • Θοδωρής Χαρίτογλου, Human Resources Manager, TaskUs.
  • Περικλής Χατζημιχάλης, Φιλόλογος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://jobdays.gr/, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Facebook Event #JobDay: «Αγορά εργασίας και νέες μορφές επαγγελμάτων».

Η διοργάνωση της online ημερίδας πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας:

STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, VORIA.GR, THESS OUT, BUSINESS NEWS.GR, E-RADIO, E-DAILY, MAGDAS NEWS, THATS LIFE, DEAL NEWS, ENALLAKTIKOS.GR, SIGMA MEDIA GROUP, FLOW MAGAZINE, PAIDEIA-ERGASIA.GR, ADVERTISING.GR, ECOZEN.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, BUSINESS WOMAN, LET IT BE.GR, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ. 231), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn