900x600_002.jpg

Το Skywalker.gr, στο πλαίσιο της δέσμης πρωτοβουλιών του «Βγαίνουμε μπροστά», διοργανώνει την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020, στις 22:00, την ημερίδα-τηλεδιάσκεψη με τίτλο «Θεωρίες συνωμοσίας» Part 2.

Την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη online ημερίδα «Θεωρίες συνωμοσίας», θίγοντας θέματα επικαιρότητας, όπου οι ομιλητές έφεραν στο προσκήνιο αφανείς πλευρές αυτής και ενέκυψαν στην ερώτηση αν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται.

Λόγω της μεγάλης απήχησης της συζήτησης τα σχόλια ξεπέρασαν τα 1.500, με αποτέλεσμα να  αποφασίσουμε τη διοργάνωση του δεύτερου μέρους της ημερίδας, ώστε οι ομιλητές να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα του κοινού:

  • Υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από τον Covid-19, κάτι αφύσικο; Τι πιστεύετε και γιατί;
  • Για ποιο λόγο όταν ανεβάζω βίντεο με αντίθετες απόψεις μού το κατεβάζουν; Τελικά, συνωμοσία ή πραγματικότητα;
  • Τσιπάκια και 5G: Τι έχετε να πείτε;
  • Ποιες οι προσωπικές σας προβλέψεις;

Συντονιζόμαστε άλλη μία φορά σε μια ανατρεπτική live συνάντηση στο Facebook του Skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα, στην οποία άνθρωποι με γνώσεις και συναφές υπόβαθρο θα μιλήσουν για τις πολλαπλές διαστάσεις της τρέχουσας κατάστασης.

Γίνετε μέρος της συνάντησης και μοιραστείτε ζωντανά τους προβληματισμούς σας. Ομιλητές με ερευνητικό και δημοσιογραφικό background θα είναι εκεί για μια διαφορετική συζήτηση.

Ακολουθούν αλφαβητικά:

  • Κασταμονίτης Χρήστος, Ερευνητής, Αρθρογράφος
  • Κουτσιαύτης Χάρης, Ερευνητής εξωγήινης επισκεψιμότητας και UFOs
  • Κοφσανίδης Πρόδρομος, CEO του Ερευνητικού Οργανισμού, Συγγραφέας
  • Μιχαηλίδης Δημήτριος, Δημοσιογράφος, «Αγρονέα»
  • Παπαζήσης Ιωάννης, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας
  • Amazing Dio, Ερευνητής, Youtuber

Η ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί δημόσια ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή της μέσω της πλατφόρμας Facebook του Skywalker.gr, ώστε το κοινό να μπορεί να την παρακολουθήσει, αλλά και να υποβάλει γραπτά τα ερωτήματά του. Θα μεταδοθεί επίσης από το vgainoumemprosta.skywalker.gr αλλά μόνο για παρακολούθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το παραπάνω site, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Facebook Event Online Ημερίδα: Θεωρίες Συνωμοσίας | Part 2

Η διοργάνωση της online ημερίδας πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας:

ΕΠΙΧΕΙΡΩ, THAT’S LIFE, E-DAILY, E-RADIO,  ENALLAKTIKOS.GR, SIGMA MEDIA GROUP, ΑΠΟΨΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, LET IT BE.GR, PINK.GR, COVERSTORY.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ,  SETTLE.GR, BUSINESS WOMAN, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ. 231), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn