jobthes_1040x600.jpg

Ψάχνεις για δουλειά; Έλα με το βιογραφικό σου!

H μεγαλύτερη διοργάνωση για την εργασία δίνει ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, το Thessaloniki #JobFestival 2019 Reborn του Skywalker.gr δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε οι επισκέπτες να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το ξεκίνημά τους στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Βασικός σκοπός του Thessaloniki #JobFestival 2019 Reborn, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος,  της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, είναι η ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εργοδοτών με υποψήφιους εργαζομένους.

Στη διάρκεια του ανανεωμένου και πάντα επίκαιρου φεστιβάλ οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις εταιρίες που τους ενδιαφέρουν μέσα από μια συνέντευξη εργασίας ή μια σύντομη συνομιλία και την κατάθεση του βιογραφικού τους στους εκάστοτε εταιρικούς εκπροσώπους.

Άλλος σημαντικός λόγος επίσκεψης του φεστιβάλ είναι η πληθώρα workshops με διαδραστικό χαρακτήρα, τα οποία απευθύνονται τόσο σε αναζητούντες, όσο και σε ήδη έχοντες εργασία. Οι θεματικές ενότητές τους είναι η ενίσχυση στην αναζήτηση εργασίας και η ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων. Για την παρακολούθηση των εργαστηρίων χρειάζεται προεγγραφή στη διαδικτυακή σελίδα του φεστιβάλ, ενώ δίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης. Εδώ μπορείτε να δείτε τα videos που αφορούν τα woskshops της Παρασκευής 8/11 (link)  και του Σαββάτου 9/11 (link).

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλές παράλληλες δράσεις:

  • Check your CV
  • Business photoshooting
  • LinkedIn tips
  • Προσωπικό coaching
  • Student Start-up Bridge
  • Time management
  • Dress code
  • Boost your confidence
  • Ψυχομετρικά τεστ
  • Εργασιακά δικαιώματα
  • Συνέντευξη απ’ το μέλλον
  • Elevator pitch
  • Α’ βοήθειες στον χώρο εργασίας
  • Game you Up
  • Networking

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.jobfestival.gr, να δουν τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας, να στείλουν το βιογραφικό τους γι’ αυτές που τους ενδιαφέρουν και να δηλώσουν συμμετοχή στο  φεστιβάλ, όπως και στα workshops.

Επιπλέον, μπορούν να δουν το video του Thessaloniki #JobFestival 2019 Reborn σε αυτό το link.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2018 περισσότερες από 8.500 εταιρίες δημοσίευσαν στο www.skywalker.gr περισσότερες από 82.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.000.000.

Η διοργάνωση του Thessaloniki #JobFestival 2019 Reborn πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μεγάλος χορηγός: NORIS

Χορηγός: ALPHA PERSONAL SERVICE GMBH

Υποστηρικτές: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, MANPOWERGROUP, ROCHE, TOMMY HILFIGER, DEUTSCHE BAHN AG, EMISIA, GALILEO GALILEI, ΘΕΩΡΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, OXYZED, CAREER DESIGN

Υποστηρικτές παράλληλων δράσεων: LEAD COMPASS, ICF GREECE CHAPTER, ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο, DOCA, ΑΘΥΡΜΑ, EVALION, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΑΠΕΙΡΟΝ, INE ΓΣΕΕ, OVIVIEW, FOTEINI, AIESEC, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, GREAT ESCAPE,  FINANCE CLUB

Food & drink partners: ΔΙΩΝΗ RAINBOW WATERS, ΕΨΑ, ZEO BAKERS, TODAY GROUP, SPOON, HELL ENERGY DRINKS

Gift partner: MARGARITIS BAGS

Χορηγοί επικοινωνίας:  ΕΠΙΧΕΙΡΩ, INSIDER, THESTIVAL.GR, THESS NEWS, VORIA.GR, THESOUT.GR, ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, E-RADIO, E-DAILY, BISCOTTO THESSALONIKI, THESSALONIKI PRESS, TYPOSTHESS.GR, 1055 ROCK, ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 94,5, ARENA 89,4, PROVOCATEUR,  ZOUGLA, THAT’S LIFE, GOVA STILETO, ADVERTISING.GR, SIGMA MEDIA GROUP, OFF RADIO, LIGHT-RADIO.NET, BUSINESS WOMAN, FRAPRESS, SCHOOLS.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Site: https://jobfestival.gr/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/937527329912599/

YouTube Video: https://www.youtube.com/watch?v=YcW4JPca_Ow

Workshops 8/11: https://www.youtube.com/watch?v=UQVypBLBm_0

Workshops 9/11: https://www.youtube.com/watch?v=CUgbpd5HSt4

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn