Autmn_Camp.jpg

 

Επτά μέρες γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5-11 ετών πάντα με την ποιότητα του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις διακοπές τουςστο πιο καλλιτεχνικό και πρωτότυπο camp της πόλης. Από 2 έως 10 Σεπτεμβρίου 2019, για 7 ημέρες και 7,5 ώρες ημερησίως (08:00-15:30), παιδιά 5-11 ετών θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός απολαυστικού camp, που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευσημε την τέχνησε όλες της τις μορφές. Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και σε μεμονωμένες μέρες. Ελάτε να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά.

Στο πλούσιο πρόγραμματου Φθινοπωρινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του μουσείου, θα εκφραστούν σεθεατρικά εργαστήρια, θα ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμουςκαιόχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του μουσείου αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο camp της πόλης. Στο τέλος της μέρας τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό.

Σημαντική σημείωση: Παιδιά, μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας ένα καπέλο, ένα μπουκαλάκι νερό, το δεκατιανό και το μεσημεριανό φαγητό σας. Όχι σε ταπεράκι από αλουμίνιο, προτιμήστε υλικά συμβατά με φούρνο μικροκυμάτων.

Προεγγραφές θα γίνονται 18/7-31/7 και 29/8-31/8.

Χρήσιμες πληροφορίες
Κόστος συμμετοχής και εκπτώσεις:
Για 1 ημέρα συμμετοχής: 25 ευρώ
Για την αγορά τουλάχιστον 2ημερών, κάθε μέρα συμμετοχής: 20 ευρώ
Για αδέλφια γίνεται έκπτωση 10%.

Όλα τα υλικά των εργαστηρίων παρέχονται από το μουσείο.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 10:00-14:00

Kόδρου 9, προέκταση οδού Bουλής, Πλάκα, 105 58 Aθήνα
Τηλ.: 210 3312621, 210 3312750
Πλησιέστεροι σταθμοί μετρό: Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ακρόπολη

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα: http://www.childrensartmuseum.gr/view_event/553/erhetai-to-fthinopwrino-camp-2-109

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn