HRM_Efstatheia.jpg

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά στη Θεσσαλονίκη η ημερίδα της HR Community από το Skywalker.gr, φέτος υπό τον τίτλο «Ευστάθεια: Ενημέρωση για σύγχρονα εργασιακά θέματα», την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου, κυρίως από τον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, κατέκλυσε το Συνεδριακό Κέντρο προκειμένου να ενημερωθεί για καίρια ζητήματα που αφορούν τα τμήματα προσωπικού των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της κας Ιωάννας Μίχου, HR Community Manager, η οποία καλωσόρισε το κοινό και αναφέρθηκε στις δράσεις της HR Community. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος κ. Νίκος Πρατσίδης, τονίζοντας το έργο του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια η Payroll Trainer της Epsilonnet κα Κατερίνα Θεοχαροπούλου αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και στα όρια αποδοχών μετά τις πρόσφατες αλλαγές, συγκεντρώνοντας το καθολικό ενδιαφέρον του αμφιθεάτρου.

Αμέσως μετά η υπεύθυνη μισθοδοσίας της εταιρίας Link κα Μαρία Καλουμένου μίλησε για τις άδειες των εργαζομένων, κάνοντας εκτενή αναφορά στους τύπους αδειών.

Ο κ. Δημήτρης Πανοζάχος, οικονομολόγος-φοροτεχνικός της εταιρίας Ορθολογισμός, έλυσε όλες τις απορίες που υπήρχαν περί της αδήλωτης εργασίας και των εναλλακτικών μορφών απασχόλησης.

Μετά το μεσημεριανό διάλειμμα ο κ. Νίκος Πρατσίδης, Managing Principal της People at Work Hellas, επικεντρώθηκε στο πόσο σημαντική είναι η σωστή σύνταξη μιας αγγελίας όταν μια εταιρία θέλει να αναζητήσει αποτελεσματικά προσωπικό, παραθέτοντας εύστοχα παραδείγματα.

Τέλος, ο κύριος Νίκος Σιαμάκης, δικηγόρος της Siamakis and Partners, ειδικός διαμεσολαβητής και DPO Executive, αναφέρθηκε στην υπάρχουσα εμπειρία αναφορικά με την εφαρμογή του GDPR εδώ και έναν χρόνο επικαλούμενος παραδείγματα από ποικίλα εργασιακά περιβάλλοντα και περιπτώσεις.

Η ανατροφοδότηση από τον κόσμο ήταν υψηλή, καταδεικνύοντας τη χρησιμότητα και την πρακτικότητα της ημερίδας.

Η διοργάνωση της ημερίδας πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των: 

Food partners: ASIAN HOUSE, ZEO BAKERS, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Drink partners: ΕΨΑ, TAF

Υποστηρικτές: EPSILONET, OXYZED, ΣΙΑΜΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε., PEOPLEATWORK HELLAS, LΙΝΚ

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΠΙΧΕΙΡΩ, VORIA.GR, THESOUT.GR, ORATHESS.GR, TYPOSTHESS.GR, INFOCOM.GR, EMEA.GR, THESSALONIKI PRESS, REJECTED.GR, BUSINESS WOMAN, SIGMA MEDIA GROUP, PAIDEIA-ERGASIA.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ.: 208, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn