Women_in_Tech_Cover_Pic.png

 

Στις 13 & 14 Απριλίου 2019, το The Fifty-Fifty Project διοργανώνει τη διήμερη εκδήλωση «Women in Tech 2019», με την υποστήριξη της Oracle, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εφαρμογών cloud και υπηρεσιών πλατφόρμας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Impact Hub Athens.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με γυναίκες και άνδρες επαγγελματίες από εταιρίες τεχνολογίας, να ακούσουν την ιστορία τους και να εκφράσουν οποιαδήποτε σχετική απορία. Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Εμπνευστούν και να γνωρίσουν γυναίκες και άνδρες στελέχη από σημαντικές εταιρίες τεχνολογίας.
  • Απευθύνουν απορίες προς τους ομιλητές σχετικά με τις δεξιότητες και την εμπειρία που αποκτά κάποιος σε μια εταιρία τεχνολογίας.
  • Δικτυωθούν τόσο με τους ομιλητές όσο και με άλλους συμμετέχοντες με κοινούς στόχους.
  • Αναπτύξουν νέες δεξιότητες μέσα από διαδραστικά workshops.

Αν επιθυμείς να ξεκινήσεις την καριέρα σου στον χώρο της τεχνολογίας ή εργάζεσαι ήδη σ’ αυτόν, τότε η εκδήλωση είναι για σένα και μπορείς να κάνεις την αίτησή σου εδώ.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το The Fifty-Fifty Project είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει στόχο να προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης σε νέες γυναίκες που ξεκινούν την καριέρα τους ή επιθυμούν να αλλάξουν κλάδο.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn