apologistiko.jpg

 

Βαθιά ήταν η ικανοποίηση των επισκεπτών του #JobDay 45+ ετών, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να εκθέσουν την εμπειρία και τις δεξιότητές τους στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παριστάμενων εταιριών, οι οποίες συμμετείχαν για να αξιολογήσουν υποψηφίους για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Το #JobDay 45+ ετών, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Skywalker.gr, είναι μια ημερίδα με βασικό σκοπό την υποστήριξη ανθρώπων με εμπειρία, δυνατότητες, δεξιότητες και ενέργεια που επλήγησαν από την παρατεταμένη κρίση και ταυτόχρονα την ενίσχυση της απασχολησιμότητας με τη φυσική συνάντηση εν δυνάμει εργοδοτών με υποψήφιους εργαζομένους.

Η ημερίδα φιλοξενήθηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στο Σεράφειο, το σύγχρονο κέντρο αθλητισμού, πολιτισμού και καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνδιοργάνωση του EUROPE DIRECT CITY OF ATHENS.

Άτομα ηλικίας 45 ετών και άνω που αναζητούσαν εργασία ή επιθυμούσαν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον ή ήθελαν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους παρέστησαν στην ημερίδα και δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι που είχαν τη δυνατότητα με μία μόνο επίσκεψη:

  • Να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους 30 επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους που συμμετείχαν.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις με τις εταιρείες που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Να βελτιώσουν το LinkedIn προφίλ τους με τη βοήθεια των εξειδικευμένων στελεχών της Career in Progress.
  • Να πραγματοποιήσουν προσωπικό coaching με σκοπό την επαγγελματική τους ενδυνάμωση, εστιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, με τους coaches του ICF Greece Chapter.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες. Η συμμετοχή των εταιριών ήταν επίσης δωρεάν με την προϋπόθεση όμως σαφούς από την πλευρά τους πρόθεσης γνωριμίας και αξιολόγησης υποψηφίων 45 ετών και άνω για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας.

Το Skywalker.gr συμβάλλει στην προσπάθεια ενίσχυσης του οικοσυστήματος της εργασίας στην Ελλάδα διοργανώνοντας δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες, όπως τα #JobFestivals και τα #JobDays, με δωρεάν πρόσβαση και συμμετοχή για όλους.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2018 περισσότερες από 8.500 εταιρίες δημοσίευσαν στο Skywalker.gr περισσότερες από 82.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 8.000.000.

Η διοργάνωση του #JobDay 45+ ετών πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Υποστήριξη παράλληλων δράσεων: ICF GREECE CHAPTER, CAREER IN PROGRESS

Χορηγοί επικοινωνίας: ΑΘΗΝΑ 9.84, ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90.4, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, INFOCOM, POPAGANDA, BUSINESS NEWS, STARTUP.GR, SIGMA MEDIA GROUP, LIGHT-RADIO.NET, GET BUSY, INFOSPOUDES.GR, SCHOOLS.GR, BUSINESS WOMAN, ECOZEN.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ.: 208, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn