photovision2019.jpg

Η μεγαλύτερη έκθεση εικόνας και τεχνολογίας

Οι εκθέσεις Image+Tech και Photovision φέτος ένωσαν τις δυνάμεις τους και θα λάβουν χώρα από τις 5 έως και τις 7 Απριλίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Η Image+Tech & Photovision 2019 αποτελεί τη μοναδική έκθεση όπου οι σύγχρονες τεχνολογίες και η εικόνα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στόχος της είναι να καλύψει πλήρως όλους τους τομείς της εφαρμοσμένης υψηλής τεχνολογίας imaging, που πλέον είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την καθημερινότητά μας, την επαγγελματική μας ζωή, αλλά και τα χόμπι και τη δημιουργικότητά μας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα και απευθύνεται σε επαγγελματίες από τον χώρο της εικόνας, της φωτογραφίας και του βίντεο. Η έκθεση θα παρουσιάσει για πρώτη φορά όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μεγαλύτερων εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, προσφέροντας µια µοναδική εµπειρία και ενηµερώνοντας για όλες τις σχετικές εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Διοργανωτές είναι η εταιρία Be Best και το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος, που ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη δημιουργία μιας έκθεσης τεχνολογίας και συστημάτων εικόνας όπως την έχει οραματιστεί ο ευρύτερος κλάδος του imaging της χώρας μας.

Υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας.

Be part of the tech revolution!

Ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή 5/4: 11:00-21:00
Σάββατο 6/4: 11:00-21:00
Κυριακή 7/4: 11:00-21:00

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn