vinietaki-like-b2.jpg

Η 1η δημοσίευσή μας αφορά την εκπαίδευση και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/9xzc1t

Πώς θα ήταν άραγε ένας διάλογος μεταξύ… σωματιδίων;

Σε Έλληνες μαθητές το 1ο βραβείο διεθνούς διαγωνισμού για το βίντεο «The Quark show» που δημιούργησαν στο πλαίσιο προγράμματος του CERN.

Οι μαθητές του 2ου και 6ου δημοτικού σχολείου Αρτέμιδος όχι μόνο κατάφεραν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα δημιουργώντας ένα πρωτότυπο video με τίτλο «Η παράσταση των Κουάρκ» (The Quark show) στο πλαίσιο προγράμματος του CERN, αλλά και να κερδίσουν το πρώτο βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού «Particles4U» του οργανισμού International Particle Physics Outreach Group (IPPOG) στην κατηγορία των δημοτικών σχολείων. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: https://goo.gl/QtwTDi.

 

Η 2η δημοσίευση αφορά την εργασία και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/gTFqRP

Απασχολεί μόνο Α.μ.Ε.Α. και ψήνει τον πιο ωραίο καφέ

«Παντοκαφενές»: Δημιουργήθηκε από την ΚΟΙΝΣΕΠ ένταξης «συν-εργάζομαι» και έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία που τόσο πολύ στερούνται τόσοι πολλοί συμπολίτες μας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: https://goo.gl/un99Wu .

 

Η 3η δημοσίευση αφορά την εργασία και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/2gozLg

1 στα 3 παιδιά στη Μ. Βρετανία θέλουν να γίνουν διάσημοι Youtubers

Το Bloomberg δημοσιεύει ένα άρθρο που συζητείται πολύ και αφορά την τάση της εποχής να γίνουν όλοι Youtubers. Η αφορμή έρχεται από μία έρευνα πανεπιστημίου στο Offenburg στη Γερμανία που αναφέρει ότι στις ΗΠΑ το 96,5% όσων προσπαθούν να γίνουν Youtubers δεν θα μπορέσει να βγάλει χρήματα που ξεπερνούν το όριο της φτώχειας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: goo.gl/DcyyCG.

 

Η 4η δημοσίευση αφορά τη γυμναστική και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/RbWvcd.

Η γυμναστική θωρακίζει το ανοσοποιητικό σου σύστημα

Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν τη γυμναστική. Άλλοι το κάνουν επειδή θέλουν να είναι σε φόρμα και να εντυπωσιάζουν στις παραλίες. Άλλοι απεχθάνονται κάθε περιττή κίνηση και απέχουν από το να γυμνάζονται. Σκέψου σε ποια κατηγορία ανήκεις εσύ. Τώρα σκέψου το εξής: Τα άτομα που δεν ασκούνται τακτικά λείπουν από τη δουλεία τους λόγω ασθενείας διπλάσιες ημέρες από εκείνους που κάνουν γυμναστική. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: https://goo.gl/UgS92i.

 

Η 5η δημοσίευση αφορά την επιχειρηματικότητα και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/KBsGRy

Νέα εποχή για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα περνάει μία κοσμοϊστορική αλλά ταυτόχρονα εξοργιστική περίοδο. Η σειρά αποκαλύψεων περιπτώσεων σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας έδωσε έναυσμα για την άμεση δημιουργία του κινήματος #MeToo. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: goo.gl/HijBBV .

Η 6η δημοσίευση αφορά την επιχειρηματικότητα και θα τη βρείτε εδώ: goo.gl/9y2DLV

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται και στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται και στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα με στοχευμένες ενέργειες, πρωτοβουλίες και δράσεις, δίδοντας έμφαση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην εξειδίκευση κ.α. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: goo.gl/huh1ht .

Η 7η δημοσίευσή μας αφορά την εκπαίδευση και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/jUZaLJ 

Τι είναι bullying;

Παγκόσμια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού σήμερα (6 Μαρτίου) και ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Τι είναι bullying.

 

Η 8η δημοσίευση αφορά την εργασία και θα τη βρείτε εδώ: goo.gl/YgMvRa

Το βιογραφικό του νέου CEO της Uber χωρά σε 1 σελίδα: Μήπως να αντιγράψεις το ίδιο μοντέλο;

Τι θα έλεγες αν πετύχαινες το ιδανικό; Δηλαδή να φτιάξεις ένα βιογραφικό μόλις μίας σελίδας, που θα είναι ταυτόχρονα και πλήρες. Η εταιρία Novoresume έφτιαξε ένα τέτοιο μοντέλο, με το πλούσιο βιογραφικό του νέου CEO της Uber, Dara Khosrowshahi. Παρά τα πολλά στοιχεία και skills, χώρεσαν όλα σε μία σελίδα. Μήπως να αντιγράψεις το ίδιο μοντέλο; Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: https://goo.gl/Cnbxcx

 

Η 9η δημοσίευση αφορά τη γιόγκα και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/gZZafx 

Γιατί η «στάση του πτώματος» στη γιόγκα είναι ίσως και η πιο δύσκολη;

Η Savasana ή αλλιώς η «στάση του πτώματος» στη γιόγκα περιλαμβάνει την πλήρη ακινητοποίηση του σώματος, του προσώπου και του μυαλού. Είναι η τελευταία στάση της πρακτικής όπου το άτομο ξαπλώνει ανάσκελα, κλείνει τα μάτια, αφήνει τα άκρα του ελεύθερα δεξιά και αριστερά και μπαίνει σε πλήρη χαλάρωση. Ακούγεται αρκετά εύκολο και βαρετό αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα η Savasana είναι η πιο σημαντική στάση στη γιόγκα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: goo.gl/Ykn4aZ.

 

Η 10η δημοσίευσή μας αφορά τα hobby και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/Y8NEhT

Γυμναστική στα υπαίθρια όργανα στο αθλητικό κέντρο Χολαργού

Παρασκευή μεσημέρι και τα εξωτερικά όργανα γυμναστικής στο αθλητικό κέντρο Χολαργού είναι ήδη κατειλημμένα από δημότες, οι οποίοι κάνουν την καθημερινή τους γυμναστική με θέα το πράσινο και το γήπεδο ποδοσφαίρου. Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: goo.gl/xfs7Qd.

 

Η 11η δημοσίευση αφορά την επιχειρηματικότητα και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/iWu7qy

Πώς το υπουργείο Τουρισμού διευκολύνει την επιχειρηματικότητα στον τουριστικό κλάδο;

Ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας, συμμετείχε ως ομιλητής στην ημερίδα «Επιχειρηματική Μετεπιβίβαση» που διοργάνωσε το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων GRBossible για την επιχειρηματικότητα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: https://goo.gl/yQCrWP

 

Η 12η δημοσίευση αφορά τον εθελοντισμό και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/C4oD2h

Δώσε αγάπη και πάρε χαρά!

Το έργο που επιτελεί η Εθελοντική Διακονία Ασθενών είναι πράγματι αξιόλογο. Ας βοηθήσει ο καθένας από εμάς με τον τρόπο που μπορεί. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: goo.gl/sFje3u.
#GiveAndFund

 

Η 13η δημοσίευση αφορά τον εθελοντισμό και μπορείτε να τη βρείτε εδώ: goo.gl/FK8pRD

2ο δημοτικό σχολείο Κερατέας: «Βοηθάμε, δεν ζητάμε» είπαν τα παιδιά

«Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής. Είναι οξύμωρο να τον διδάσκουμε στα παιδιά, χωρίς να εμπλέκουμε ολόκληρη την οικογένεια σε σχετικές συζητήσεις και δραστηριότητες. Για να αποκτήσουν οι μαθητές μας την κουλτούρα του εθελοντή, πρέπει να υιοθετήσει το σπιτικό τους τις στάσεις και τις αξίες που συνδέονται με αυτήν. Η ενημέρωση και η κατανόηση φέρνουν και τη δράση». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: goo.gl/5GDKrx.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn