stentoras-likelike-like

Ολοένα και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι το κλειδί για τους εργαζoμένους στη σύγχρονη αγορά εργασίας είναι οι ήπιες δεξιότητες. Ποιες έχεις και ποιες χρειάζεσαι στον τομέα σου; Ανακάλυψέ τις παίζοντας και λύνοντας ατομικούς και ομαδικούς γρίφους με την υποστήριξη του Great Escape Thessaloniki!
#dontmissit#jobfestival2018#skywalkergr#skywalkerevents

Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών με δωρεά σε εξοπλισμό και σε άυλες δράσεις, ανακοινώνει η Αποστολή (ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών) σε συνεργασία και χρηματοδότηση του IOCC (Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού - International Orthodox Christian Charities).Το πρόγραμμα υλοποιείται πανελλαδικά στον πρωτογενή και στον δευτερογενή τομέα παραγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας μόνο την αίτηση συμμετοχής έως τις 28/02/2018 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Κανένας δεν φαντάζεται ότι υπάρχει τρόπος να κερδίσει κάποιος χρήματα ταξιδεύοντας. Και όμως υπάρχουν εφαρμογές, όπως η Foap, που τον βοηθούν να κερδίσει έστω και λίγα χρήματα. Τι είναι το app Foap; Είναι ένα application μέσω το οποίου μπορούν ταξιδιώτες και όχι μόνο να ανεβάζουν και να πωλούν τις φωτογραφίες τους.

Οι Lloyds «στέλνουν» το Bitcoin κάτω από τα 8.000 δολάρια. Δείτε πώς και γιατί! Οι Lloyds απαγορεύουν τις συναλλαγές με Bitcoin και «στέλνουν» το ψηφιακό νόμισμα κάτω από τα 8.000 δολάρια.

Επτά στους 10 Ευρωπαίους διαδικτυακούς πελάτες αγόρασαν αντικείμενα από του λιανεμπορίου έξω από τη χώρα διαμονής τους, κυρίως λόγω των καλύτερων τιμών και της αναζήτησης μίας συγκεκριμένης μάρκας ή προϊόντος.

UPS: Σε εμπόρους εκτός συνόρων στρέφονται οι Ευρωπαίοι διαδικτυακοί αγοραστές.

Είναι τόσο αυταπόδεικτο, ότι αυτό που χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι είναι να βρουν ξανά την υπόστασή τους. Πόσο υπέροχη (ελληνική) πρωτοβουλία, πόσο συγκινητικός ο εθελοντισμός και ένα καταπληκτικό κείμενο από τη Μαρία Λούκα.

Η ομορφιά σώζει: Στο Δρομοκαΐτειο μια ομάδα εθελοντών κάνει μασάζ και μακιγιάρει τους ψυχικά ασθενείς.

Δεν χρειάζεται να ευαισθητοποιηθούμε μόνο αν αφορά κάποιο δικό μας πρόσωπο.
Δεν χρειάζεται απλά να κοινοποιούμε.
Δεν χρειάζεται απλά να λέμε.
Χρειάζεται αίμα, εθελοντισμός και όρεξη. Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου.

Πώς μπορώ να γίνω εθελοντής - δότης;

Στο πλαίσιο του προγράμματος των μορφωτικών εκδηλώσεων «Επιστήμης Κοινωνία», το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών (Τομείς Βυζαντινών Ερευνών και Νεοελληνικών Ερευνών), του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Ε.Ι.Ε.) διοργανώνει τον Φεβρουάριο τον Β΄ κύκλο ομιλιών 2017 - 2018, με θέμα «Συνάντηση ιστορίας και λογοτεχνίας στη σύγχρονη έρευνα».

Μπορεί ένας ιστορικός να λάβει ερεθίσματα από τη λογοτεχνία που θα «μπολιάσουν» τη σκέψη και τη μεθοδολογία του; Είναι δυνατόν λογοτεχνικά σύμβολα και εικόνες να βοηθήσουν έναν ιστορικό να καταστήσει εύληπτα τα επιχειρήματά του τόσο σε επίπεδο έρευνας όσο και διδασκαλίας; Έχει σχέση η γραφή του ιστορικού με τη γραφή του λογοτέχνη; Πώς μεταφράζει ο ιστορικός μία πηγή η οποία γράφτηκε ως λογοτεχνικό έργο; Μπορεί ένας λογοτέχνης να είναι και ιστορικός ή το αντίστροφο;

Ο κύκλος ομιλιών «Συνάντηση ιστορίας και λογοτεχνίας στη σύγχρονη έρευνα» θα αποτυπώσει αυτά και άλλα ερωτήματα, στα οποία οι ομιλητές θα επιχειρήσουν να προτείνουν απαντήσεις.

Οι ομιλίες θα μεταδίδονται απευθείας στη διεύθυνση: media.ekt.gr/live.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.ekt.gr/el/news/21452.

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε στις 31/01 την ενδιάμεση αξιολόγηση του Erasmus Plus, του εμβληματικού προγράμματος της Ε.Ε. για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό (2014 - 2020).

Erasmus Plus: Ένα πρόγραμμα που αξίζει να ενισχυθεί.

Δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας για αρχάριους

Η διεύθυνση εκπαίδευσης και αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης από το τμήμα προγραμμάτων και διά βίου μάθησης και με την ευγενική δωρεά - χορηγία της καθηγήτριας της ιταλικής γλώσσας, κας Γιανναράκου Μαρίας, προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας για αρχάριους (επίπεδο Α1), σε ένα (1) τμήμα 25 ατόμων, διάρκειας σαράντα (40) ωρών.

 

To Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος περιμένει τους μικρούς επισκέπτες για κηπουρική, δημιουργική ενόργανη και φανταστικά αποκριάτικα events!

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: 5 δωρεάν παιδικές δραστηριότητες για τον Φεβρουάριο

Ερμού: μια βόλτα για να δούμε την κρυμμένη ομορφιά.
Η σύγχρονη Ερμού στη Θεσσαλονίκη, με τη δική της ομορφιά. Το μόνο που χρειάζεται να κοιτάζουμε ψηλά!

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn