×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 728

sel.52_1606-min.jpg

 

 

williamsphotoΡόμπιν Γουίλιαμς

Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε τέλος στη ζωή του το καλοκαίρι του 2014, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους τους θαυμαστές του ανά τον κόσμο. Όσο μεγαλύτερος ο θρήνος όμως για έναν σταρ, τόσο πιο εκκωφαντική μοιάζει να είναι η επίπλαστη αίτια που οδήγησε στο μοιραίο. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια για τη δολοφονία του. Οι εκδοχές πολλές, αλλά ο ένοχος ένας, που δεν ήταν άλλος από τους Illuminati! Το πιο εντυπωσιακό σενάριο όλων παρουσιάζει τον θάνατο του Γουίλιαμς ως αποτέλεσμα τελετουργικής θυσίας στον Εωσφόρο από το μυστικιστικό τάγμα.

 

marleiphotoΜπομπ Μάρλεϊ
Ο θρύλος της ρέγκε μουσικής άφησε την τελευταία πνοή του στις 11 Μαΐου του 1981 και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά από τους μάστερ του είδους της συνωμοσιολογίας. Πολλοί ήταν λοιπόν εκείνοι που ισχυρίζονταν πως πίσω από τον θάνατό του βρισκόταν η CIA. Η πεποίθηση αυτή είχε τη ρίζα της 5 χρόνια πριν το τέλος. Ήδη από το 1976 η τότε αμερικανική κυβέρνηση φέρεται να προσδοκούσε να βγάλει από τη μέση τον Μάρλεϊ όταν η Τζαμάικα τέθηκε κάτω από στρατιωτικό νόμο εξαιτίας των βίαιων προεκλογικών ταραχών. Με σκοπό να κατευνάσει τα πνεύματα ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον καλλιτέχνη να δώσει μία δωρεάν συναυλία τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Ενώ ο Μάρλεϊ δέχτηκε, μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή της συναυλίας ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του, ανοίγοντας πυρ και τραυματίζοντας σοβαρά τον ίδιο, τη γυναίκα του, αλλά και τον μάνατζέρ του. Τις προηγούμενες μέρες της επίθεσης ύποπτοι φαίνονται σε φωτογραφίες πως παρακολουθούσαν το σπίτι και τις κινήσεις του Μάρλεϊ. Μετά την επίθεση οι φωτογραφίες αυτές εξαφανίστηκαν.
Τελικά ο Μάρλεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό και έδωσε τη συναυλία, που όλοι περίμεναν. Πολλοί αναλυτές τότε άρχισαν να ψελλίζουν πως πολιτικά κίνητρα ήταν πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Μάρλεϊ, φωτογραφίζοντας τη CIA. Η στόχευση βεβαίως δεν τελείωνε εκεί. Πριν από τη συναυλία ο Μάρλεϊ έλαβε ως δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια στην οικία του, το οποία σύμφωνα με τους μετρ του είδους τα παρέδωσε ο γιος του πρώην διευθυντή της CIA Γουίλιαμ Κόλμπι. Όταν ο σταρ δοκίμασε τα παπούτσια, τραυμάτισε το δάχτυλό του. Στη συνέχεια εντόπισε ένα μακρύ χάλκινο σύρμα να βγαίνει από τη σόλα του παπουτσιού. Λίγο αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο στο ίδιο δάχτυλο, κάτι που έδωσε τροφή στη θεωρία ότι το σύρμα περιείχε κάποια καρκινογόνο τοξίνη που οδήγησε στη νόσο, λόγω της οποίας κατέληξε.


winhaouzphotoΈιμι Γουαινχάουζ
Υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, έχοντας από μικρή ηλικία αναγνωρισμένο το ταλέντο της, γεγονός που φάνηκε από την τεράστια απήχηση που είχε στον δυτικό κόσμο της μουσικής. Ο λόγος για την Έιμι Γουαινχάουζ, ένα αυτοκαταστροφικό θηλυκό, που ο εθισμός του στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ το οδήγησε στον θάνατο στην τρυφερή ηλικία των 27 ετών. Το σοκ και η θλίψη που σκόρπισε το γεγονός στους χιλιάδες θαυμαστές της ήταν τόσο μεγάλα, όσο και η ταχύτητα με την οποία άρχισαν να πλάθονται οι πρώτες ιστορίες για τα «πραγματικά» αίτια του θανάτου της.
Σενάρια υποστήριζαν πως η Γουαινχάουζ εμφανίζεται να έχει προβλέψει τον θάνατό της ήδη 3 χρόνια πριν από το τέλος, το 2008. Τότε φαίνεται πως είχε εκμυστηρευτεί στον μάνατζέρ της ότι θα πέθαινε νέα και θα εντασσόταν στη λίστα όλων εκείνων των μουσικών που είχαν φύγει από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών (όπως ο Κερτ Κομπέιν και ο Τζίμι Χέντριξ). Την ίδια χρονιά αποκαλύφθηκε ένα άγαλμα της Έιμι που την απεικόνιζε νεκρή στο πάτωμα με τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό, δίπλα στο οποίο υπήρχε μία μάσκα της Μίνι Μάους.
Ήταν Ιούλιος του 2011 όταν η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Οι συνωμοσιολόγοι ήταν πια πεπεισμένοι πως πίσω από τον θάνατό της βρισκόταν κάποια μυστικιστική σέχτα κι ότι το άγαλμα ήταν προφητικό, προεξοφλώντας τη μοίρα της ως μέρος του μυστικιστικού τελετουργικού. Συγκεκριμένα, η μάσκα της Μίνι Μάους θεωρήθηκε ότι συμβόλιζε την εμπλοκή των Illuminati στην υπόθεση. Διόλου απαρατήρητο δεν πέρασε και το γεγονός ότι η σορός της Έιμι μεταφέρθηκε μέσα σε κόκκινη σακούλα νεκροτομείου, πράγμα που αποδείκνυε ότι απεβίωσε σε μία θυσία αίματος.
 


houstonphotoΓουίτνεϊ Χιούστον
Η περίπτωση της Γουίτνεϊ Χιούστον μοιάζει πιο περίπλοκη, καθώς για τη συγκεκριμένη απώλεια οι μετρ του είδους έβαλαν τα δυνατά τους. Συμφωνα με τους εμπνευστές της θεωρίας, ο θάνατος της Χιούστον το 2012 συνδέεται και πάλι με τη σέχτα των Illuminati, οι οποίοι τη θυσίασαν με σκοπό να έρθει στον κόσμο ένας νέος άνθρωπος, η κόρη του Jay-Z και της Beyonce. Το αγέννητο ακόμη παιδί μπήκε στο στόχαστρο των συνομωσιολόγων, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι η Beyonce προσποιήθηκε ότι ήταν έγκυος, ενώ ήταν παρένθετη η μητέρα που έφερε στον κόσμο το μωρό. Κι αυτό γιατί το παιδί είναι ο καρπός των Illuminati που δόθηκε στα προβεβλημένα αυτά μέλη της σέχτας.
Με βάση αυτή τη θεωρία η Χιούστον ήταν ιέρεια στις σατανιστικές τελετές των Illuminati και λίγο πριν τον θάνατό της είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί από τη σκοτεινή οργάνωση. Το γεγονός αυτό έμελλε να γράψει το πρόωρο τέλος της, καθώς οι Illuminati τη θυσίασαν ώστε να έρθει στον κόσμο το «πεφωτισμένο τέκνο».
 

 
jacksonphotoΜάικλ Τζάκσον
Ο βασιλιάς της ποπ φεύγει από τη ζωή το καλοκαίρι του 2009 σε ηλικία 50 ετών. Η ιατροδικαστική έρευνα απεφάνθη πως ο θάνατος προήλθε από υπερβολική δόση φαρμάκων. Ωστόσο χρειάστηκαν μόνο λίγες μέρες ώσπου η πρώτη θεωρία μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του Τζάκσον να κάνει την εμφάνισή της. Σε βίντεο που κυκλοφορεί ο μεγάλος σταρ φαίνεται πως αποβιβάζεται από το αμάξι του ιατροδικαστή αρκετή ώρα μετά τον θάνατό του. Βεβαίως το βίντεο αμφισβητήθηκε και ως προς την εγκυρότητα της ώρας που τραβήχτηκε, αλλά και ως προς την ταυτοποίηση του ίδιου του προσώπου. Το μυστήριο είναι πολύ θελκτικό και ο σταρ πολύ μεγάλος ώστε να είναι αρκετοί αυτοί που ξεκίνησαν έρευνες για πιθανούς μάρτυρες που τον εντόπισαν!

 

pristleyphotoΈλβις Πρίσλεΐ
Ο βασιλιάς του ροκ εν ρολ άφησε την τελευταία πνοή του το 1977 σε ηλικία 42 ετών στην Αμερική από καρδιακή ανεπάρκεια, που αποδόθηκε στην κακή διατροφή, στην υπερκόπωση και στη χρήση μεγάλης ποσότητας φαρμάκων. Ορίσμενοι φαίνεται πως δεν σεβάστηκαν τον θάνατο του Έλβις, ισχυριζόμενοι πως η απώλειά του ήταν ένα ψέμα. Οι φήμες ήθελαν τον μεγάλο σταρ να έχει κουραστεί από την τεράστια απήχηση που είχε και να θέλει να απομονωθεί, σχεδιάζοντας τη φυγή του σε ένα ήρεμο νησί. Η απόδειξη αυτών των ισχυρισμών είναι το γεγονός ότι την ασφάλεια ζωής του Πρίσλει δεν την έχει διεκδικήσει ακόμη κανείς. Σήμερα θα ήταν 83 ετών.

 

monroephotoΜέρλιν Μονρόε
Η Μέρλιν Μονρόε, το απόλυτο θηλυκό τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, άφησε την τελευταία πνοή της τον Αύγουστο του 1962 σε ηλικία 36 χρονών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες μετά από υπερβολική κατανάλωση υπνωτικών χαπιών. Δημιουργήθηκε πλήθος φημών γύρω από την είδηση του θανάτου της. Η πιο διαδεδομένη είναι πως η Μέρλιν είναι ακόμα εν ζωή και ζει πού αλλού παρά στο μυστήριο νησί που ζει και ο Έλβις. Το σενάριο αυτό βασίστηκε στον ισχυρισμό πως εξαιτίας της σχέσης της με τον Κένεντι είχε μάθει κάποια κρατικά μυστικά υψίστης σημασίας που αφορούσαν στην ύπαρξη εξωγήινων και στην κρυφή επικοινωνία τους με την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Υπό τον φόβο για τη ζωή της και απειλούμενη από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής, φέρεται πως σκηνοθέτησε τον θάνατό της, εγκατέλειψε τη δόξα και τα πλούτη και διέφυγε στο νησί. Αν πράγματι ζούσε ακόμη, θα πλησίαζε τα 100.

Σοφία Γκοτσοπούλου,
Διευθύντρια Πωλήσεων – Skywalker.gr

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn