dianomi_geumatwn.jpg

Δωρεάν διανομή γευμάτων διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα <<Ο Άλλος Άνθρωπος>>, που παρασκευάζει και προσφέρει αφιλοκερδώς τα γεύματα που διανέμονται.

Η συγκεκριμένη κοινωνική δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δομής Παροχής Συσσιτίου και στο Πάρκο Καραολή και Δημητρίου, έχοντας ως στόχο να αφυπνιστούν συναισθήματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς προς συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

 «Ελάτε όλοι να μαγειρέψουμε, να απολαύσουμε γεύματα αγάπης και να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης», τόνιζε ο Δήμος Βύρωνα με σχετική ανακοίνωσή του και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν γνώση και εμπειρία για τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν ένα έργο που αφορά όλους.

Η δράση της κοινωνικής κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος θα πραγματοποιήσει την επόμενη προσφορά της την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στην Πλατεία Βάρναλη στο Παγκράτι στις 11:00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Άλλο Άνθρωπο: http://oallosanthropos.blogspot.gr/p/blog-page_22.html

                                                                                

 Πηγή: Δήμος Βύρωνα, Ο Άλλος Άνθρωπος

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn