pan28.jpg

 

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 στις 18.30, το Αλληλέγγυο Σχολείο Μεσοποταμίας πραγματοποιεί τη δεύτερη ανοιχτή συνέλευσή του στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου (Καποδιστρίου 1 και Αγίου Κωνσταντίνου).

Σκοπός της συνέλευσής μας είναι να αξιολογήσουμε τη μέχρι τώρα πορεία και δράση μας, να προτείνουμε τρόπους καλύτερης λειτουργίας, και να αναπτύξουμε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας!

Επίσης, εν όψει της Πανελλαδικής Ημερίδας των Αλληλέγγυων Σχολείων στις 20 Απριλίου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συζητήσουμε για τον ρόλο και τη συμβολή μας σε αυτό το πολύ σημαντικό για εμάς γεγονός!

Οι συνελεύσεις του Αλληλέγγυου Σχολείου έχουν πάντα «μεικτό» χαρακτήρα και περιλαμβάνουν γονείς, μαθητές-ριες και εκπαιδευτικούς με απολύτως ισότιμο τρόπο, ενώ είναι και ανοιχτές για κάθε άνθρωπο που θα ήθελε να μας επισκεφτεί, να μας ακούσει αλλά και να διατυπώσει την άποψή του!

Πολλά ευχαριστώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και στη διευθύντρια του σχολείου που θα μας φιλοξενήσει!

Σας περιμένουμε!

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn