eldik7.jpg

 

H πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την PressiousArvanitidis, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών για πάνω από πενήντα χρόνια και αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία εκτυπώσεων στην Ελλάδα.

Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εδρεύει στο Ύπατο Βοιωτίας, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο offset παραγωγής της. Τα γραφεία του εμπορικού Τμήματος και η μονάδα ψηφιακής παραγωγής της βρίσκονται στο Χαλάνδρι Αττικής. Η εταιρία παρέχει διευρυμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας και χάρτινης συσκευασίας, οι οποίες αποτελούν για τους πελάτες της προϊόντα υψηλής αξίας. Ο προσανατολισμός της εταιρίας-Μέλους στην ολοκληρωμένη ποιότητα σε όλα τα στάδια μίας εκτυπωτικής εργασίας, στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και στην ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διασφαλίζονται με τον επαγγελματισμό και τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία των εργαζομένων της, την αυτονομία – χάρη στην καθετοποίηση – που τη χαρακτηρίζει, αλλά κυρίως με την επίμονη προσπάθειά της για συνεχή εξέλιξη.

Το όραμα της PressiousArvanitidis είναι να δημιουργήσει μία εκτυπωτική εταιρεία – ορόσημο για τον κλάδο, πολύτιμο συνεργάτη για τους πελάτες της, τόσο μέσω της one-stop shop φιλοσοφίας που υιοθετεί, όσο και της δυνατότητας που προσφέρει να εκτυπώνουν οι πελάτες της οτιδήποτε έχουν στο μυαλό τους, όπως εξάλλου υποδηλώνει και η εταιρική της υπογραφή "Print your mind". Παράλληλα, επιδιώκει να αποτελεί έναν υπεύθυνο εταίρο στον κλάδο, διαχέοντας τεχνογνωσία και υποστηρικτικές υπηρεσίες προς άλλους σημαντικούς εταίρους – συνεργάτες και φυσικά, κοινωνικό εταίρο με συνείδηση της ευθύνης της για ένα πράσινο αποτύπωμα.

Με την ένταξη της στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η εταιρεία PressiousArvanitidis συμμερίζεται το όραμα και τις αξίες της Κοινότητας για την ανάδειξη του υγιούς ελληνικού επιχειρείν και την ενίσχυση της εγχώριας οικονομίας.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn