polyplast_opa_3_002.jpg

 

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το τρέχον ακαδημαϊκός έτος επίσκεψη Καθηγητών και φοιτητών του τρίτου και τέταρτου έτους του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της εταιρίας-Μέλους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Polyplast, στο Βιομηχανικό Πάρκο Αυλώνα.

Κατά την άφιξη των Καθηγητριών και φοιτητών πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τον Γιώργο Παπαδά - Ιδιοκτήτη της Polyplast LTD, την Ελπίδα Βοργία - Οικονομική Διευθύντρια, την Άννη Καραγκιουλέ - Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και της Polyplast LTD, την Ζοζιάννα Παπαδά - Τμήμα Μάρκετινγκ και τον Νίκο Τζουρμέτη - Τεχνικό Διευθυντή, ο οποίος ανέλαβε την ξενάγηση των 50 φοιτητών.  Το Πανεπιστήμιο εκπροσώπησαν  οι Καθηγήτριες Φλώρα Κοκκινάκη και Αρετή Γκυπάλη.

Οι φοιτητές ενημερώθηκαν από τα Στελέχη και τους Ιδιοκτήτες για τις επιχειρηματικές δράσεις της εταιρείας, τις καινοτόμες τεχνολογίες που εφαρμόζει και τα προϊόντα παραγωγής. Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις ιδιαιτερότητες και προκλήσεις του Β2Β μάρκετινγκ, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις για μία εταιρεία παραγωγής πλαστικών καθώς και το στρατηγικό σχεδιασμό για να αποκτήσει ηγετική θέση στην αγορά. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι ομάδες των φοιτητών επεξεργάστηκαν διαδραστικά Case Studies με έμφαση στο B2B μάρκετινγκ.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενώνοντας δυνάμεις με το ΟΠΑ φέρνουν σε άμεση επαφή την ακαδημαϊκή και την επιχειρηματική κοινότητα συμβάλλοντας έμπρακτα στη σύνδεση μεταξύ των θεωρητικών γνώσεων και της εφαρμογής τους στην πράξη για τους φοιτητές.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn