Oneirikon-logo_002.jpg

 

Μία επιχείρηση που αφιερώνεται στην ψυχαγωγία μέσω προϊόντων μυθοπλασίας και φαντασίας, ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας STARTAB. Το Ονειρικόν επικεντρώνεται στη δημιουργία πραγματικής μυθοπλασίας που ταξιδεύει το κοινό σε μοναδικούς φανταστικούς τόπους.

Το Ονειρικόν, με στόχο τη διεθνή αγορά, δίνει έμφαση σε προϊόντα που αναπτύσσουν συναρπαστικές ιστορίες μυθοπλασίας. Βιβλία, παιχνίδια, graphic novels και άλλα εκτυλίσσονται σε έναν φανταστικό κόσμο που διακρίνεται για τον αληθοφανή και πειστικό τρόπο που έχει δημιουργηθεί.

Η επιχείρηση προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει, να επισκεφτεί και να εξερευνήσει αυτόν τον μαγικό κόσμο, παρέχοντας κάτι παραπάνω από διασκέδαση. Μέσα από κάθε προϊόν, το Ονειρικόν αποσκοπεί στο να προσφέρει όχι μόνο μια απλή αφήγηση, αλλά μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας κάθε φορά.

Ο Απόστολος Γιανναράς, ιδρυτής της εταιρίας, δήλωσε για τη δική του εμπειρία στο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB: «Μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για να μάθω περισσότερα σχετικά με τις επιχειρήσεις και για να αρχίσω να επιτελώ στοχευμένα τους δικούς μου επιχειρηματικούς στόχους. Το γεγονός ότι αυτή η καθοδήγηση και το υλικό προσφέρεται δωρεάν είναι απίστευτο!»

Οι δημιουργίες της επιχείρησης αναμένεται να συναρπάσουν τους λάτρεις της μυθοπλασίας και της φαντασίας παγκοσμίως, προσφέροντας μια συναρπαστική απόδραση από την καθημερινότητα.

Tο STARTAB στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση των νέων να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να επιτύχουν οικονομική ανεξαρτησία και να τους δοθεί ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση σε γερά θεμέλια.

Το STARTAB υλοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών. Ο στόχος του STARTAB είναι να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της χώρας. Η εμπειρία των συντελεστών στην υποστήριξη νέων επιχειρηματιών και ένα ισχυρό δίκτυο συμβούλων είναι πολύτιμα πλεονεκτήματα για την υποστήριξη start-ups που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εκκίνηση της οικονομίας. Το πρόγραμμα αποτελεί μια ιδανική επιλογή, προσφέροντας δωρεάν εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Περισσότεροι από 350 νέοι και νέες έχουν λάβει συμβουλευτική καθοδήγηση, ενώ 46 από αυτούς έχουν ολοκληρώσει και έχουν παρουσιάσει επιτυχώς το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο startab.gr/apply-now. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εθελοντές μέντορες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο startab.gr/mentors. Όσοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν ως χορηγοί μπορούν να μάθουν περισσότερα στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Χρήσιμα Links STARTAB:

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn

Χρήσιμα Links Corallia:

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn | Twitter | YouTube

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn