pik_eyph_002.jpg

Τίτλος: “DESIGN. THINK. CREATE” 

Είδος: Training Course

Ποιοι: 5 άτομα

Πού: Łomża (Nowogród), Πολωνία

Πότε: 7 – 16.07.2023

Θα ήθελες να ταξιδέψεις στην Πολωνία, να έρθεις σε επαφή με νέα άτομα και μαζί να εξελίξετε την δημιουργικότητα σας; Αν σε ενδιαφέρει ο τομέας της νεολαίας και πως μπορείς να εκφράσεις την δημιουργικότητα σου με διάφορους τρόπου τότε αυτό το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου αλλά και να ανακαλύψεις χρήσιμα εργαλεία τόσο για την δουλειά όσο και για την καθημερινότητα σου. 

Στο πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μάθουν να εξετάζουν ένα πρόβλημα από πολλές οπτικές γωνίες και να αναζητούν λύσεις με νέους τρόπους. Επιπλέον, σε έναν κόσμο υπερφορτωμένο με πληροφορίες, θα έρθουν σε επαφή με την αξία του σκίτσου και της γραφικής καταγραφής που αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την αφομοίωση πληροφοριών. Στόχος είναι να μάθουν πως να κρατάνε αποτελεσματικές σημειώσεις, να δημιουργουν flipcharts, να ζωγραφίζουν αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας διάφορα στοιχεία, να οπτικοποιούν πληροφορίες με διάφορες μορφές, να επιλέγουν τα κατάλληλα χρώματα και να γράφουν αποτελεσματικά ως γραφίστες. 

Το πρόγραμμα έχει σκοπό να παρέχει μακροπρόθεσμα οφέλη, και θα περιλαμβάνει τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές δραστηριότητες. Θα προωθήσει διαπολιτισμικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές ικανότητες και θα σας προσφέρει περισσότερη γνώση για άλλους πολιτισμούς.

Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία, με άτομα γεμάτα όρεξη να αλληλεπιδράσουν και να μάθουν από κοινού!

Γλώσσα Εργασίας: Αγγλικά

Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Καλύπτονται: 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+.

Διαμονή: Hotel Kurpia Arte 

Προθεσμία: 28/06/2023

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος.

2) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας). Το ποσό των εισιτηρίων επιστρέφεται εξ ’ολοκλήρου μέχρι τα 275 ευρώ. Στο 100% καλύπτονται η διαμονή και η διατροφή κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

3) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

4) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου http://bitly.ws/HnCc

Καλή Επιτυχία!

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn