Jobpoint_ECDM1600Χ900_002.jpg

 

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δράση #JobPoint στο πλαίσιο της έκθεσης e-Commerce & Digital Marketing Expo North.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα βρίσκονται στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 19:00 και θα παρέχουν εξατομικευμένη συμβουλευτική για θέματα αναζήτησης εργασίας και επιχειρηματικότητας εντελώς δωρεάν για το ενδιαφερόμενο κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η δράση #JobPoint έχει υποστηρικτικό χαρακτήρα και αφορά τέσσερις τομείς: τη διόρθωση ενός βιογραφικού σημειώματος (CV tips), την προετοιμασία για μια συνέντευξη εργασίας (interview tips), την ενίσχυση της δικτύωσης μέσα από τον εμπλουτισμό των αξιοποιήσιμων τεχνικών και εργαλείων (networking tips), και τη συμβουλευτική σε ζητήματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος (coaching tips).

Οι συμβουλές για τη διόρθωση ενός βιογραφικού σημειώματος (CV tips) μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη των δυνατοτήτων και των επιτευγμάτων ενός ατόμου βοηθώντας το να ξεχωρίσει σε μια διαδικασία πρόσληψης.

Η προετοιμασία για μια συνέντευξη εργασίας (interview tips) είναι κρίσιμη για να μπορέσει κάποιος να παρουσιαστεί με αυτοπεποίθηση και να απαντήσει αποτελεσματικά στις ερωτήσεις του εργοδότη.

Οι συμβουλές για την ενίσχυση της δικτύωσης (networking tips) διαμορφώνουν στρατηγικές για την ανάπτυξη σχέσεων και την αξιοποίηση ευκαιριών που προκύπτουν από το δίκτυο επαγγελματικών συναντήσεων.

Τέλος, η συμβουλευτική σε ζητήματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος (coaching tips) παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση σε ατομικό επίπεδο βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έρθουν με το βιογραφικό τους σημείωμα και να αναζητήσουν το περίπτερο του #JobPoint κατά την είσοδό τους στην έκθεση.

Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν για το ακριβές πρόγραμμα, μπορούν να επισκεφτούν το https://jobdays.gr/jobpoint-e-commerce-digital-marketing-expo-2024.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn