Live_Event_2024_900_x_600_px_1.png

 

Το ετήσιο event της Hotelier Academy επιστρέφει στο τέλος Φεβρουαρίου με 15 επίκαιρα webinars, τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Moxy Athens City, με online παρακολούθηση, χωρίς κόστος.

Επιλέγοντας αυτήν τη φορά το ξενοδοχείο Moxy Athens City, η Hotelier Academy διοργανώνει τo 6o live event με δωρεάν webinars, το οποίο αποτελεί για άλλη μία χρονιά το δυναμικότερο σημείο αναφοράς της ξενοδοχειακής τεχνογνωσίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του event θα παρουσιαστούν 15 ξενοδοχειακά σεμινάρια με online παρακολούθηση, χωρίς κόστος, από τους top επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς, ενώ οι θεματικές για πρώτη φορά θα εστιαστούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν τα καταλύματα σε επίπεδο πωλήσεων, στρατηγικής και λειτουργίας. Η νέα προσέγγιση των θεμάτων θα δώσει στο event έναν συνεδριακό χαρακτήρα, στοχεύοντας να δημιουργήσει χρήσιμο περιεχόμενο που θα επηρεάσει την ξενοδοχειακή ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Για άλλη μία χρονιά, τον συντονισμό και την παρουσίαση του event έχει αναλάβει ο Νίκος Σ. Μοράντης, με έναν πιο ενεργό ρόλο, αφού θα συμμετάσχει σε μέρος των παρουσιάσεων, ενώ θα κάνει και έναν χρήσιμο σχολιασμό για καλύτερη κατανόηση των θεμάτων.

Τρόποι online παρακολούθησης χωρίς κόστος

  • Ζωντανά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό: με δωρεάν εγγραφή στο επίσημο website του event
  • Πρόγραμμα webinars: Πατήστε εδώ

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα webinars και ετεροχρονισμένα μέσω του YouTube καναλιού της Hotelier Academy, ενώ για πρώτη χρονιά θα δημοσιευτούν και σε μορφή podcast.

Μάθε για το Live Event+:

  • Πλέον, η δυνατότητα πρόσβασης στα pdf των webinars, στα τεστ κατανόησης αλλά και στις σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης δίνεται μόνο στους συνδρομητές του e-learning της Hotelier Academy.
  • Οι συνδρομητές του e-learning της Hotelier Academy έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το event από κοντά με pre-registration στο ειδικό περιβάλλον του e-learning (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website των events της Hotelier Academy Greece: https://www.live.hotelieracademy.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn